نحوه کار پکیج دیواری ?

طرز کار پکیج دیواری

این راهنمای 5 دقیقه‌ای به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید که طرز کار پکیج دیواری چگونه هست و پکیج چگونه کار می‌کنند، پکیج با برق کار میکند یا گاز؟ پکیج دیواری قطعات پکیج طرز کار پکیج دیواری پکیج با برق کار میکند یا گاز؟ اگر آب قطع شود پکیج کار می کند؟ آیا زمان قطع برق پکیج کار می‌کند؟ به تمام این سوالات پاسخ خواهیم داد.

پکیج دیواری که در بیش از 80 درصد خانه‌های مردم ایران یافت می‌شود، هنوز برای بسیاری از کاربران معما است. آب گرم تولید می‌کند و خانه‌های ما را گرم می‌کند، اما تعداد کمی از مردم واقعاً می‌دانند که یک پکیج دیواری چگونه کار می کند. اگرچه دانستن آن ضروری نیست، اما فهمیدن اینکه اگر پکیج دیواری ناگهان خراب شود چه مشکلی پیش آمده است، می تواند مفید باشد.

 

به پکیج دیواری جدید نیاز دارید و نمی‌دانید از کجا تهیه کنید؟

مشکلی نیست ? – این راهنما شامل همه چیزهایی هست که باید بدانید.

آیا می‌خواهید درست جلو بروید و قیمت‌ها را دریافت کنید؟ ما شعله گستران پارس را توصیه می‌کنیم. ما در شعله گستران پارس خدمات نصب و راه اندازی پکیج دیواری ارائه می‌دهیم و می‌توانیم پکیج دیواری شما را با قیمت‌های منطقی نصب و راه‌اندازی کنیم. همین الان با ما تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید.

 

ثبت درخواست “نصب پکیج”؛ دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین

طرز کار پکیج دیواری

ممکن است برای شما نیز این سوال پیش آمده باشد که طرز کار پکیج دیواری چگونه است. در این مقاله توضیح می‌دهیم که پکیج چگونه کار می‌کند و اجزای پکیج شامل چه قطعاتی می‌شوند.

یکی از نکات اساسی برای انتخاب بهترین پکیج، داشتن اطلاعات کافی از نحوه کار این وسیله پرکاربرد است. در صورت تمایل به خرید و نصب این مبدل حرارتی در منزل حتما مطلب راهنمای خرید پکیج را مطالعه کنید.

آیا هوای خانه سرد است و پکیج منزل شما به خوبی کار نمی‌کند؟ ما متخصص تعمیر پکیج را برای شما اعزام می‌کنیم تا با تخصص تعمیر پکیج منزل شما را انجام دهد.

 

اجزای سازنده پکیج دیواری چیست؟ طرز کار پکیج دیواری چگونه است؟

اصل اساسی کار پکیج دیواری انتقال گرما به آب است. در اصل، پکیج شما با گرم کردن آب کار می‌کند که سپس به اطراف خانه شما پمپاژ می‌شود.

این فقط یک دیدگاه بسیار ساده از پکیج دیواری است. برای درک نحوه کار پکیج دیواری، باید شروع به بررسی اجزای سازنده سیستم‌های حرارت مرکزی پکیج دیواری کنیم.

از نظر طراحی و عملکرد، پکیج دیواری گازی بسیار شبیه به بقیه انواع سیستم‌های گرمایشی عمل می‌کند. تفاوت این است که گاز، سوخت بسیار قابل اشتعالی هست و تعدادی از ویژگی‌های ایمنی مهم برای محافظت از شما در پکیج دیواری گنجانده شده است.

 

پکیج دیواری وسیله‌ای است که امروزه در اکثر خانه‌ها وجود دارد؛ و آب گرم مصرفی خانه‌ها از این طریق تولید می‌شود. پکیج دیواری بر خلاف آبگرمکن‌های مخزنی، تقریباً به صورت فوری آب گرم مورد نیاز را گرم می‌کند و به جاهایی که آب گرم مورد نیاز است می‌فرستد.

شاید بپرسید پس تفاوت پکیج و آبگرمکن چیست؟ در واقع، مزیت پکیج در این است که می‌تواند آب را در یک مدار بسته تا دمای مشخصی گرم کند و بر همین اساس جایگزین موتورخانه و تجهیزات حجیم آن شده است. پکیج، ایجاد سیستم گرمایش مرکزی با رادیاتور یا گرمایش از کف را بسیار راحت و در دسترس کرده است.

در این جا به صورت کامل طرز کار پکیج دیواری و وظیفه قطعات مختلف آن را توضیح می‌دهیم.

داخل پکیج دیواری چیست؟

برای درک نحوه کار پکیج دیواری، باید به اجزای کلیدی مختلفی که در داخل پکیج دیواری وجود دارد، نگاهی بیندازیم:

  • مشعل گازی:  گرمایی تولید می‌کند که برای گرم کردن خانه استفاده می‌شود.
  • مبدل حرارتی:  وسیله‌ای است که برای انتقال حرارت بین جسم جامد و سیال استفاده می‌شود.
  • تکنولوژی کنترل:  برای کنترل عملکرد سیستم گرمایش گاز شما استفاده می‌شود.
  • منبع تحت فشار دیافراگمی:  منبع تحت فشار دیافراگمی تحت فشار هستند که به آب اجازه انبساط و جذب نوسانات فشاری را که در طول گرمایش اتفاق می‌افتد را می‌دهند.
  • لوله اگزوز:  اغلب یک لوله پلاستیکی نازک است که از طریق دودکش کشیده می‌شود تا اثری از مونوکسید کربن که به عنوان محصول جانبی فرآیند گرمایش پکیج دیواری تولید می‌شود، از بین برود.
مطالعه بیشتر:   چگونه شیر رادیاتور مناسب را انتخاب کنم؟

 

قطعات مهم در نحوه کار پکیج

در بحث تعمیر پکیج، بطور مفصل قطعات پکیج شرح داده شده است. اما برای مرور سریع در زیر لیست برخی اجزا که در درک نحوه کار پکیج مؤثرند به همراه کارکرد آنها آورده‌ شده است:

  • واحد کنترل الکترونیکی یا همان برد پکیج : مانند مغز دستگاه است و عملکرد سایر اجزا را با دستورات به موقع و ایمنی بالا کنترل می‌کند.
  • سنسور جریان آب : باز بودن شیر آب را اعلام می‌کند.
  • جرقه زن : با دستور برد برای ایجاد شعله جرقه ایجاد می‌کند.
  • مبدل حرارتی : یک قطعه فلزی با پره‌ها و لوله باریک مارپیچ است که آب، برای گرم شدن، از آن عبور می‌کند.
  • الکترود تشخیص شعله : وجود شعله در مشعل را تشخیص می‌دهد تا درصورت نبود شعله، برد فرمان قطع جریان گاز را بدهد.
  • پمپ چرخش آب : فشار آب در لوله کشی پکیج را کنترل می‌کند.
  • ترموستات : با پایش دمای آب، میزان گاز ورودی به مشعل را تنظیم می‌کند.

 

 

نحوه کار پکیج دیواری برای ایجاد گرما

عنصر مرکزی پکیج دیواری  مشعل است. این دستگاه با کنترل گرمایش روشن و خاموش می‌شود. می‌توانید سوئیچ را به صورت دستی فعال کنید یا با تنظیم ترموستات برای واکنش در زمانی که دما به زیر یک سطح معین می‌رسد.

احتراق پیزو برای مدت یک تا دو ثانیه مشتعل می‌شود و پس از حدود یک ثانیه خط گاز باز می‌شود و اجازه خروج گاز را می‌دهد. تأخیر در باز شدن منبع گاز در پکیج دیواری بسیار مهم است زیرا از هجوم مقدار زیادی گاز جلوگیری می‌کند که اگر دیر مشتعل شود می‌تواند باعث انفجار شود.

مشعل به یک مبدل حرارتی متصل می‌شود که آب را در محفظه خود گرم می‌کند، سپس آب گرم در جهت مدار گرمایش پمپ می‌شود.

با وجود اینکه هیچ نقشی در ایجاد گرما ندارد، قلب پکیج دیواری، واحد کنترل الکترونیکی یا همان برد پکیج است. برد پکیج وظیفه عملکرد کارآمد و بدون مشکل سیستم برد پکیج دیواری را بر عهده دارد. همچنین ارتباط بین سنسورهای دمای داخلی یا خارجی و پکیج را تضمین می‌کند.

طرز کار پکیج دیواری

در حالت کلی طرز کار پکیج دیواری برای گرم کردن آب مصرفی در آشپزخانه و سرویس بهداشتی، مطابق مراحل زیر است:

  1. شما شیر آب گرم را در جایی از خانه باز می‌کنید و در لوله‌های آب گرم، جریان ایجاد می‌شود.
  2. سنسور، جریان آب را تشخیص می‌دهد.
  3. برد الکترونیکی، همزمان دستور باز شدن جریان گاز و ایجاد جرقه را می‌دهد.
  4. جرقه زن با ایجاد جرقه، مشعل را روشن می‌کند.
  5. زمانی که شعله روشن شد، الکترود یا همان سنسور تشخیص شعله، کار جرقه زن را متوفق می‌کند.
  6. آبی که در حال عبور از لوله های باریک مبدل حرارتی است، گرم می‌شود.
  7. در این میان، ترموستات دمای آب را بررسی می‌کند تا به کمک برد، جریان گاز را به اندازه و مطابق با دمای تنظیم شده دستگاه برقرار کند.
  8. اگر شعله خاموش شود، با تشخیص سنسور شعله و دستور برد، جریان گاز قطع می‌شود. این از جمع شدن و انتشار گاز جلوگیری می‌کند.

در حالت زمستانی (یعنی برای گرمایش رادیاتور شوفاژها) به این صورت است که آب سرد وارد پکیج می‌شود و مطابق مراحل بالا آب گرم می‌شود. تنها تفاوت اینست که ورودی و خروجی آب سرد و گرم لوله کشی رادیاتورها جدای از آب مصرفی است و برخی قطعات از جمله سنسور دمای آب جداگانه است.

شاید برایتان جالب باشد که در کنار این همه مزایا که برای پکیج گفته شد، معایب پکیج را بدانید. از آنجایی که، پکیج دیواری به طور ثابت آب را گرم می‌کند و به جاهایی که آب گرم مصرف می‌شود می‌رساند و طرز کار پکیج دیواری به این صورت است که مخزنی ندارد و آب سرد را تقریباً همزمان باید گرم کند، ممکن است مصرف آب گرم بیش از حد توان تولید پکیج دیواری باشد و فشار آب کم شود.

 

مطالعه بیشتر:   10 چیزی که باید درباره مسمومیت با مونوکسید کربن بدانید

به دنبال تعویض پکیج دیواری خود هستید؟

پکیج با برق کار میکند یا گاز؟

شاید برایتان سوال باشد که پکیج با برق کار میکند یا گاز؟ بطور کلی پکیج برای گرم کردن آب، همزمان به برق و گاز نیاز دارد. البته بسته به نوع مصرف انرژی، ممکن است پکیج دیواری آب را با مصرف برق گرم کند. بنابراین پکیج برقی، فقط با برق و پکیج گازی همزمان با برق و گاز کار میکند.

در برخی مدل‌های پکیج دیواری، با استفاده از جریان آب توسط یک توربین، برق مورد نیاز کارکرد برد الکترونیکی پکیج تأمین می‌شود. بنابراین این مدل پکیج‌ها تنها به منبع سوخت گازی وصل می‌شوند.

نحوه کار انواع پکیج دیواری

همانطور که قبلا ذکر شد انواع دیگری از دیگ ها در بازار موجود است. نحوه عملکرد دیگ بخار برای یک نوع سوخت می تواند با دیگری متفاوت باشد، اما اغلب اصول یکسان باقی می مانند.

 پکیج دیواری نفتی چگونه کار می کنند

پکیج دیواری نفتی به روشی بسیار شبیه به پکیج‌های گازی عمل می‌کنند، سوخت نفت را در محفظه احتراق به گرما تبدیل می‌کنند، که مبدل حرارتی را گرم کرده و در نهایت آب را گرم می‌کند.

تفاوت بین این دو نوع سوخت در نحوه مدیریت سوخت است.  پکیج‌های نفتی به یک مخزن ذخیره نیاز دارند که معمولاً در حیاط پشتی یا باغ یافت می‌شود. نفت توسط یک تانکر تحویل داده می‌شود و تا زمان استفاده ذخیره می‌شود.  پکیج دیواری‌های نفتی نسبت به  پکیج دیواری‌های گازی سازگاری کمتری با محیط زیست دارند. اغلب شما  پکیج‌های نفتی را در حومه شهر که هیچ خط لوله گازی وجود ندارد، می‌بینید.

مطالعه بیشتر:   علت افت فشار پکیج دیواری چیست؟ نحوه تنظیم بار پکیج

 پکیج دیواری برقی

مشابه پکیج دیواری‌های نفتی، پکیج‌های برقی اغلب در جاهایی استفاده می‌شوند که دسترسی به خط گاز وجود ندارد. اما برخلاف پکیج دیواری‌های نفتی و گازی،  پکیج‌های برقی از سوخت جامد استفاده نمی‌کنند. در عوض انرژی را به عناصر گرمایشی منتقل می‌کنند تا آب را گرم کنند.

در حالی که  پکیج‌های برقی انرژِی گاز و نفت می‌سوزانند، اما کارآمد نیستند و گرانتر ازپکیج دیواری‌های نفتی یا گازی هستند.

اگر آب قطع شود پکیج کار می کند؟

گفتیم وقتی شیر آب گرم در جایی از واحد مسکونی باز می‌شود، پکیج روشن شده و گرمای مورد نیاز برای رساندن آب سرد به دمای مشخص را تأمین می‌کند. بنابراین با باز شدن شیر آب، سنسورها وجود جریان آب را تشخیص داده و پکیج کار خود را انجام می‌دهد. اگر آب قطع شود، وقتی شما شیر آب را باز کنید، آبی جریان پیدا نکرده و در نتیجه پکیج روشن نمی‌شود.

اما این سوال، بیشتر در حالتی معنا دارد که لازم است در فصل سرد سال که معمولاً شوفاژ همیشه روشن است، پکیج دیواری نیز معمولاً باید روشن باشد تا نیاز آب گرم شوفاژ را تأمین کند. بنابراین سوال اصلی اینست که در حالت زمستانی با قطع شدن آب، پکیج آب مدار گرمایش در لوله کشی رادیاتورها را گرم می‌کند؟

جواب بله است. تا زمانی که فشار آب درون مدار در محدوده مجاز (بین 1/5 تا 2) باشد، پکیج کار خود را انجام می‌دهد و آب را تا دمای تنظیم شده گرم می‌کند.

 

آیا زمان قطع برق پکیج کار می‌کند؟

با توجه به اینکه برد پکیج با برق کار می‌کند، نبودن جریان برق باعث می‌شود که دستور ایجاد جرقه و باز شدن جریان گاز داده نشود و پکیج روشن نشود.

علاوه بر این، ایجاد چرخش آب گرم شده در لوله کشی‌های رادیاتورها هم وابسته به کارکرد پمپ سیرکولاسیون است. بنابراین کل عملکرد پکیج به بودن جریان الکتریسیته بستگی دارد. در برخی مدل‌های پکیج، برق مورد نیاز کار پکیج با باتری تأمین می‌شود، بنابراین قطعی برق عملکرد این نوع پکیج را مختل نمی‌کند.

اساساً برای استفاده از رادیاتور یا شوفاژ نیز باید از پکیج دیواری استفاده کرد تا نیاز آب گرم شوفاژ یا رادیاتور برطرف شود. از اجزای پکیج دیواری می‌توان پرشر سوئیچ هوا، شمعک، شیر تنظیم فشار، شیر هواگیری پکیج و برد پکیج بوتان و برندهای دیگر  را نام برد.

اگر در واحد مسکونی خود از پکیج دیواری استفاده می‌کنید لازم است از طرز کار پکیج و نحوه تنظیم فشار و دمای آن مطلع باشید. اگر برای تعمیر پکیجدیواری، هواگیری شوفاژ و تعمیر آبگرمکن نیاز به کمک دارید می‌توانید درخواست خود را در “شعله گستران پارس” ثبت نمایید.

 

 

از پرداخت هزینه‌های بالای خرابی پکیج دیواری خودداری کنید

خرید و فروش پکیج دیواری دست دوم

ما در شعله گستران پارس خدمات تبدیل موتورخانه به پکیج را به منظور کاهش هزینه های مصرفی ساختمان انجام می‌دهیم. همچنین برای خرید و فروش انواع پکیج دست دوم با ضمانت ۶ ماهه تا ۱سال گارانتی با ما تماس بگیرید.

همه پنل‌ها شامل: خدمات سرویس پکیج دیواری، کلیه قطعات و نیروی کار، پشتیبانی آنلاین و خط تلفن 24 ساعته است.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

One thought on “نحوه کار پکیج دیواری ?

  1. Pingback: سیستم حرارتی مرکزی چیست و چگونه کار می کند؟ - شعله گستران پارس

دیدگاهتان را بنویسید