نصب پکیج و اجرت نصب پکیج بوتان، ایران رادیاتور – آموزش نصب پکیج و رادیاتور

نصب پکیج بوتان، ایران رادیاتور در شعله گستران پارس
نصب پکیج و رادیاتور نیاز به آموزش نصب پکیج دیواری دارد و حتما باید نکات مهم نصب را خوب یاد گرفته باشیم. در این مطلب تمامی نکات مهم نصب را بررسی خواهیم کرد. برای محاسبه اجرت نصب پکیج و هزینه نصب آبگرمکن پکیج دیواری و رادیاتور بوتان با شماره تلفن 09981606070 تماس بگیرید.
هنگامی که صحبت از گرمایش خانه می شود، پکیج دیواری یک راه حل کارآمد برای صرفه‌جویی در انرژی و سازگاری با محیط زیست است. آب سرد از طریق لوله‌های گرم شده توسط پکیج دیواری عبور می‌کند و سپس به عنوان آب گرم مصرفی یا بخار هوای گرم در فضای خانه شما پخش می‌شود.
برای اجرت نصب پکیج و رادیاتور و  موتورخانه و دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن 09981606070 تماس بگیرید.

پکیج دیواری چیست؟

پکیج دیواری سیستمی هست که می‌تواند هم گرمایش مرکزی و هم گرمایش آب مصرفی خانه را تامین کند. این کار را مستقیما با استفاده از آب دریافتی از شبکه اصلی آب انجام می‌دهد، بنابراین نیازی به مخزن ذخیره آب سرد یا گرم نیست.

امروزه پکیج دیواری بسیار پرطرفدارتر از آب‌گرمکن‌های دیگر شده به این دلیل که بازدهی و کاربرد دیشتری دارد و استفاده از آن خیلی راحت‌تر هست. پکیج می‌تواند آب گرم را با همان میزان فشار آبی تامین کند که شما از لوله آب می‌گیرید.

 

 

پکیج دیواری برای خانه‌های با متراژ پایین‌تر ایده‌آل هست و برای تامین آب گرم در خانه‌هایی با بیش از دو حمام مناسب نیست. برای خانه‌های با متراژ بالاتر نصب و راه اندازی موتورخانه را پیشنهاد می‌کنیم.

 

 

برای اجرت نصب پکیج و رادیاتور و راه اندازی موتورخانه و دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن 09981606070 تماس بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: پکیج بهتر است یا موتورخانه؟

 

در واقع پکیج دیواری فقط می‌تواند آب گرم را برای یک کار در یک زمان تامین کند. بنابراین، ممکن است انتخاب مناسبی در خانه‌های بزرگتر و با متراژ بالا نباشد.

تمام سیستم‌های ترکیبی مدرن آبگرمکن های چگالشی خواهند بود. این بدان معنی است که این پکیج‌ها دودکش ندارند و به طور موثرتری از گرمایی که ایجاد می‌کنند می‌توان استفاده کرد.

همچنین این نوع پکیج‌ها ایمن‌تر هستند. در اکثر موارد، طبق مقررات ملی ساختمان، شما ملزم به نصب آبگرمکن چگالشی هستید.

 

 

 

مزایای پکیج دیواری

پکیج دیواری یک انتخاب مدرن هستند. آنها محبوب شده‌اند زیرا طیف گسترده‌ای از مزایای را نسبت به جایگزین‌ها ارائه می‌دهند.

 

 

 

راندمان انرژی بالا

همه بویلرهای ترکیبی باید 92 درصد کارایی داشته باشند. این بدان معناست که تنها 8 درصد از انرژی وارد شده هدر می رود. پکیج دیواری کارایی بسیار بالایی دارد و باعث صرفه جویی در هزینه ها و کاهش مونوکسید کربن در فضای منزل شما می شود.

 

 

 

هزینه های پایین‌تر

اگر پکیج دیواری فعلی شما کاملا قدیمی است، احتمالا یک مدل بدون چگالش باشد. این مدل پکیج ها در بهترین حالت 55 درصد کارآمد بودند. اگر پکیج دیواری شما مربوط به قبل از سال 2018 باشد، حتی اگر پکیج چگالشی باشد، می‌تواند حدود 70 درصد راندمان داشته باشد. برای یک خانوار متوسط، جابجایی بازدهی از 70% به 92% می تواند منجر به صرفه‌جویی سالانه در مصرف انرژی شود.

 

 

 

کم جا و جمع و جور

پکیج دیواری به مخازن ذخیره آب نیاز ندارند. شامل محتوی واحد هستند که اغلب می‌توانند در کمد آشپزخانه یا در انباری قرار بگیرند.

 

 

 

نکات مهم در انتخاب، خرید و نصب انواع رادیاتور و پکیج

از آنجا که پکیج دیواری در یک واحد قرار دارد، نصب نسبتا آسان است. همچنین نصب آسان به این معنی است که نصب آن ارزان تر است. یک امتیاز اضافی این است که می توانید آن را تقریباً در هر کجایی از خانه که می خواهید قرار دهید زیرا نیازی به اتصال به مخازن ذخیره سازی ندارد.

 

 

 

آب گرم مصرفی

یکی از بزرگترین مزایای پکیج دیواری این است که آب را در صورت نیاز گرم می کند. یعنی نیازی نیست نگران تمام شدن آب داغ باشید. هنگامی که به آب گرم نیاز دارید، شیر آب را باز می کنید. سپس در کمتر از یک دقیقه، شما آب گرم جریان می یابد.

 

 

 

فشار آب اصلی

پکیج دیواری مستقیماً از برق استفاده می کند. این بدان معناست که آب گرم شما با همان فشار تامین می شود. دیگر مانند سیستم تغذیه تانک به گرانش متکی نیست.

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

خدمات نصب پکیج دیواری و رادیاتور در کرج

در صورتی که نیاز به خدمات نصب در کرج دارید، برای محاسبه اجرت نصب پکیج و رادیاتور با استفاده از راه‌های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

 

 

ارتباط با ما

آدرس: استان البرز، کرج، اصفهانيها، میدان شهدا

شماره تماس: 09981606070

 

پکیج گزینه مقرون به صرفه‌تری نسبت به موتورخانه و آبگرمکن‌های زمینی برای خانه‌های با متراژ پایین است. با این حال، بسیاری از صاحبخانه‌ها پکیج دیواری ندارند. در عوض موتورخانه دارند که سیستم گرمایش آب قدیمی‌تری نسبت به پکیج هست.
شما هم می‌توانید سیستم گرمایش خانه خود را تغییر دهید. اگر می‌خواهید پکیج دیواری نصب کنید، پیشنهاد می‌کنیم یک لوله‌کش حرفه‌ای برای انجام این کار استخدام کنید. در ادامه این مطلب مراحل نصب را شرح می‌دهیم.
برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

بهترین محل نصب پکیج و رادیاتور

از آنجا که پکیج علاوه بر گرمایش رادیاتور شوفاژ و محیط برای گرم کردن آب مصرفی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوشبختانه برندهای متنوع پکیج وجود دارد و شما می‌توانید نسبت به متراژ مدنظرتان پکیج خریداری کنید. بهترین جا برای نصب می‌تواند تراس، آشپزخانه و … باشد. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد.

 

 

 

قوانین نصب پکیج دیواری و رادیاتور – محل نصب پکیج در ساختمان طبق مقررات ملی ساختمان

موقع انتخاب محل مناسب نصب پکیج و رادیاتور در ساختمان طبق مقررات ملی ساختمان حتما به این نکات توجه داشته باشید:

  • درصورتی که می خواهید پکیج را داخل کابینت نصب کنید، بهتر است آن را در کابینتی نصب کنید که از اطراف ۱۰ سانتی متر فاصله داشته باشد.
  • پکیج را با کمی فاصله نسبت به دیوار و دیواره‌های کابینت بچسبانید.
  • پکیج را در فضاهای باز مثل بالکن، حیاط و … نصب نکنید.
  • پکیج دیواری را با فاصله ای بین یک الی دو متر از زمین نصب کنید.
  • پکیج را جایی نصب کنید، که موقع سرویس و تعمیر به راحتی در دسترس باشد.
  • مکان نصب لازم است نزدیک به لوله گاز، پریز برق و لوله کشی آب باشد.
  • بهتر است پکیج را در جایی نصب کنید که نیازی به لوله‌کشی‌های روکار نداشته باشد.
  • پکیج را در محلی نصب کنید که برای لوله‌کشی رادیاتور و شوفاژ دچار مشکل نشوید.
  • مورد مهم بعدی این هست که باید موقع انتخاب محل نصب دقت کنید، دودکش مجزا است. اگر در مکان انتخابی شما، امکان نصب دودکش وجود نداشت، آن را در مکان دیگری که دودکش دارد، نصب کنید.
برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

نصب آبگرمکن دیواری بوتان

آبگرمکن‌های دیواری بوتان هم با برق و هم گاز کار می‌کنند و آب گرم ساختمان را تأمین می‌کنند. نحوه کار این دستگاه زمانی است که گاز وارد آبگرمکن شده و با اکسیژن هوا ترکیب می‌شود. یک الکترود سوخته مشتعل می‌شود و آبگرمکن را روشن می‌کند.

گرمای تولید شده توسط آبگرمکن، لوله حرارتی را گرم می‌کند و در نتیجه کار، آب سرد ورودی به لوله گرم می‌شود. در نهایت گاز‌های آزاد شده از ساختمان به آتش ایجاد شده توسط دود منتقل می‌شود.

سیستم آبگرمکن دیواری، بسیار ساده است اما در هنگام خرید باید به اصولی توجه کرد و نکات ایمنی را در هنگام نصب در نظر گرفت.

آبگرمکن یکی از پرکاربردترین وسایل گازسوز در خانه است. به همین دلیل حداقل هر سال با مشکل گرمایش آب و تعمیر آن مواجه هستیم.

بوتان یکی از تولیدکنندگان آبگرمکن می‌باشد که به دلیل کیفیت بالا معمولاً یکی از اولین انتخاب‌ها برای خرید آب محافظ می‌باشد. برای نصب آبگرمکن بوتان باید از افراد حرفه‌ای استفاده کرد تا مشکلی در روند کار ایجاد نشود.

این دستگاه علی رغم کیفیت ممکن است با گذشت زمان خراب یا دچار مشکل شود، لذا مراجعه به کارشناس فنی برای تعمیر آبگرمکن دیواری بوتان ضروری است. در ادامه به بررسی مراحل و نکات نصب آبگرمکن دیواری بوتان می‌پردازیم.

 

نکات کلیدی و راهنمای خرید آبگرمکن دیواری بوتان

آب گرم مورد نیاز برای خشکشویی در ساختمان توسط آبگرمکن دیواری تأمین می‌شود. آبگرمکن دیواری آبگرمکن‌های ایمن هستند که در ساختمان‌ها کاربرد فراوانی دارند.

در هنگام خرید این دستگاه مهم باید به چند نکته توجه داشت. در زیر به این نکات مهم پرداخته شده است:

اولین کاری که باید انجام دهید محافظت از آبگرمکن است. زیرا در صورت عدم رعایت استاندارد‌های لازم، آبگرمکن حفاظت لازم را نخواهد داشت و خطر جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

یک آبگرمکن استاندارد علاوه بر داشتن ویژگی‌های ایمنی، باید دارای کلید حرارتی و سوپاپ نیز باشد تا شما را از مشکل دور نگه دارد.

توجه به قطعات آبگرمکن و اطمینان از استاندارد بودن آن‌ها ایمنی ساختمان شما را تأیید می‌کند. وجود علامت استاندارد بر روی آبگرمکن دیواری نشان از کیفیت و ایمنی ساخت آن دارد.
تمام آبگرمکن‌ها باید دارای قدرتی غیر از درجه‌بندی استاندارد روی دیوار باشند. برخی از آبگرمکن‌ها از نظر ایمنی و کیفیت مورد تأیید سازمان‌های استاندارد و کشور‌های دیگر مانند اروپا هستند که باعث افزایش اعتماد مصرف‌کننده به محصول می‌شود.
یکی از آرزو‌های مشتریان در هنگام خرید آبگرمکن، اطلاع از میزان آب گرم تولیدی این آبگرمکن است. در حالت‌ایده‌آل، آبگرمکن آب را خنک نمی‌کند حتی اگر چند نفر پشت سر هم از آب گرم استفاده کنند. برای داشتن آب گرم به مدت طولانی بهتر است آبگرمکنی با ظرفیت حرارتی بالا انتخاب کنید تا بتوانید آب گرم مورد نیاز مصرفی خود را تأمین کنید.
نکته دیگری که هنگام خرید آبگرمکن باید در نظر بگیرید این است که فشار آب در منطقه خود را بررسی کنید. اگر فشار آب ساختمان شما کم است، بهتر است آبگرمکنی بخرید که با فشار کم آب به خوبی کار کند و آب گرم مورد نیاز برای استفاده را تأمین کند.
میزان مصرف انرژی گاز در نماد چسبیده به قیمت گرمایش بوتان نشان داده شده است. در این بین به دلیل بحث صرفه‌جویی در مصرف انرژی، استفاده از آب با دمای پایین توصیه می‌شود.
نکته مهم دیگر در خرید آبگرمکن توجه به خدمات پس از فروش آن است. پس از مدتی باید تمامی دستگاه‌ها سرویس شوند و عملکرد آن‌ها بررسی شود تا مشکلی برای گرم شدن آب پیش نیاید. نصب وسایل گازسوز باید توسط افراد متخصص انجام شود و در صورت نیاز امکان بازدید و تعمیر آن‌ها وجود دارد.
انتخاب محل نصب آبگرمکن دیواری بوتان
اکثر مردم یک آبگرمکن دیواری را در تراس یا آشپزخانه نصب می‌کنند. یکی از قطعات نصب آبگرمکن بوتان به دیوار را انتخاب کنید، باید شرایط زیر را در نظر بگیرید:
-مساحت اطراف آبگرمکن نباید کمتر از ۶۰ سانتی‌متر مربع باشد. برای گردش هوای تازه در محیط.

-در بالای نصب آبگرمکن دیواری باید یک دودکش به قطر ۱۵۰ میلی‌متر وجود داشته باشد.
-برای اطمینان از ایمنی باید در فاصله ۱۵ سانتی‌متری از دیوار در کنار آبگرمکن و در فاصله ۱ متری از دیوار مقابل قرار گیرد.
-آبگرمکن دیواری باید در این محل قرار گیرد و همچنین باید به گونه‌ای قرار گیرد که تعمیرکار به راحتی به آن دسترسی داشته باشد.
آب گرم را در فاصله ۴۰ سانتی‌متری از محصولات داغ قرار دهید.-
وسایل قابل اشتعال را نباید زیر آبگرمکن قرار داد.-
آبگرمکن دیواری باید ۳۰ سانتی‌متر بالاتر از کف اتاق یا آشپزخانه قرار گیرد.-
-دیواری که قرار است آبگرمکن دیواری بوتان نصب شود باید به اندازه کافی محکم باشد تا وزن آبگرمکن را تحمل کند.

هنگام نصب آبگرمکن دیواری بوتان بهتر است برای ایمنی بیشتر به نکات زیر توجه کنید:
در فضا‌های کوچک و بدون تهویه استفاده نکنید.-
آبگرمکن را در اتاق خواب، حمام یا توالت قرار ندهید.-
-نصب آبگرمکن دیواری در اتاق رختکن خطر آتش سوزی و خفگی را به همراه دارد.
آبگرمکن را دور از دسترس کودکان نصب کنید.-
-آبگرمکن دیواری بوتان را در قسمت‌های متروکه خانه یا جا‌هایی که مواد قابل اشتعال وجود دارد نصب نکنید.

نحوه نصب آبگرمکن دیواری بوتان
بهترین مکان برای قرار دادن آبگرمکن آشپزخانه است. فاصله استاندارد آبگرمکن دیواری از دیوار و نزدیکترین کابینت باید حداقل ۱۵ سانتی‌متر و از دیوار مقابل حداقل یک متر باشد. پس از انتخاب آبگرمکن دیواری و محل نصب، نوبت به نصب آبگرمکن دیواری بوتان می‌رسد.
بهترین راه برای نصب آبگرمکن دیواری بوتان مراحل زیر است:
پس از خارج کردن آبگرمکن از جعبه، دسته پلاستیکی شیر کنترل آب و گاز را بردارید.
ارتفاع آبگرمکن را اندازه‌گیری کنید. عدد بدست آمده را ۱۲۰ یا ۱۴۰ سانتی‌متر اضافه کنید، محل نصب لبه بالایی آبگرمکن دیواری مشخص می‌شود. مکان‌ها را با یک خط مشخص نکنید.
آبگرمکن باید صاف و هم راستا با دیوار نصب شود. بنابراین محل دوشاخه و شابلون را با تراز اندازه‌گیری کنید و روی دوشاخه سوراخ کنید. قالب یا پیچ‌ها را برای نگه داشتن بطری روی دیوار جایی که می‌خواهید قرار دهید.
آبگرمکن را روی دیوار نصب کنید. برای اطمینان از تراز بودن آبگرمکن دیواری بوتان، سطحی را روی لبه بالایی آبگرمکن دیواری بوتان قرار دهید.
لوله‌های سرد و گرم را در سیلندر گاز بوتان وصل کنید.
لوله آب سرد از پایین و سمت راست، لوله آب گرم از پایین و سمت چپ به آبگرمکن بوتان متصل می‌شود. با تعبیه شیر یک چهارم مدار در خروجی خط آب سرد روی دیوار، ورودی و خروجی آب مخزن ذخیره دیواری بوتان را کنترل می‌کنند.
لوله‌های آب سرد و گرم با لوله مسی مخصوص به هم متصل می‌شوند. هنگام اتصال لوله مسی به شیر و تنظیم‌کننده آب باید از واشر پلاستیکی استفاده شود.
قبل از اتصال لوله مسی به لوله آب گرم از مهره ۱. ۲ اینچی استفاده می‌شود. این قطعه مهره‌ای برنجی است که دارای دو فلنج کوتاه و بلند است که انتهای دنده با استفاده از نوار تفلون به زانویی لوله آب گرم روی دیوار متصل می‌شود.
برای سفت کردن هسته مسی از یک میله یا پیچ گوشتی صاف استفاده کنید. از دو دستگیره استفاده کنید تا لوله مسی حول محور تغییر شکل ندهد.
دریچه تغذیه را باز کنید و در صورت وجود نشتی اتصالات را آب‌بندی کنید.
در صورتی که جعبه دیگ دارای لوله مسی خاصی نباشد می‌توانید از شیلنگ‌های مخصوص فشار قوی آن استفاده کنید.
برای اتصال گاز، هنگام نصب آبگرمکن دیواری بوتان مراحل زیر را دنبال کنید:
-در انتهای لوله گاز آبگرمکن یک شیر برنجی یک چهارم گرد وجود دارد. زیرا اجازه می‌دهد تا جریان گاز روشن و خاموش شود. انشعاب دیگری نباید از این شیر گرفته شود و فقط باید گاز ورودی به آبگرمکن گاز بوتان را کنترل کرد. این شیر باید در ارتفاع ۱۲۰ سانتی‌متری از کف قرار گیرد.
-شیر گاز با یک شلنگ پلاستیکی و یک رابط فلزی به آبگرمکن بوتان دیواری متصل می‌شود. از نوار تفلون نیز برای جلوگیری از نشتی استفاده می‌شود.
-پس از اتصال شیر گاز در نصب آبگرمکن بوتان دیواری، سفتی را با استفاده از آب و صابون بررسی کنید. از کبریت برای یافتن نشتی استفاده نکنید. زیرا می‌تواند باعث انفجار شود.
اگر اتصالات نشت کرد، فوراً آن را تعمیر کنید.-
یکی از مراحل مهم در نصب آبگرمکن بوتان دیواری، نصب دودکش است.-
پس از نصب اتصالات شیر ​​گاز، باید به دودکش بروید:-
-پس از نصب دستگاه دودکش‌های عمودی با طول حداقل ۲۵ سانتی‌متر روی هود قابل تنظیم و استفاده از قوس مجاز است.
شما مجاز به استفاده از حداکثر ۲ زانویی در مسیر دودکش شوفاژ در ساختمان هستید.-
لوله باید مستقیم و کمی از آبگرمکن به سمت دودکش خم شود.-
لوله دودکش، زانویی و کلاهک H -باید از ورق فولادی گالوانیزه باشد. استفاده از لوله‌های انعطاف‌پذیر و آکاردئونی ممنوع است.
-قبل از اتصال دودکش به مخزن ذخیره دیوار گاز بوتان باید از باز بودن مسیر دودکش اطمینان حاصل کنید.
خروجی دودکش روی پشت بام باید یک متر بالاتر از سطح باشد. دودکش‌ها باید حداقل ۳ متر از دیوار‌های اطراف فاصله داشته باشند. اگر فاصله دیوار کمتر از ۳ متر باشد. دودکش باید ۶۰ سانتی‌متر بالاتر از بالاترین دیوار جانبی باشد. حتماً از کلاهک H روی دودکش استفاده کنید.

نکاتی پس از نصب آبگرمکن دیواری بوتان
پس از نصب صحیح اتصالات گاز و دودکش باید آبگرمکن دیواری را روشن کنید. برای نصب صحیح دستگاه از راهنمای زیر استفاده کنید:
شیر ورودی آب سرد را باز می‌کنیم تا لوله آب گرم خارج شود. شیر ماشین ظرفشویی را باز کردیم تا هوا خارج شود. برای تهویه کامل بقیه لوله‌های آب گرم را هم باز می‌کنیم.
پس از اطمینان از صحیح بودن اتصالات گاز، شمع آبگرمکن را با فشار دادن و چرخاندن دستگیره پلاستیکی روی رگولاتور و دکمه پایین روی دکمه جرقه زنی روشن می‌کنیم. بعد از روشن کردن شمع حدود ۲۰ ثانیه آن را نگه می‌داریم تا شمع خاموش نشود.
حالا دسته رگلاتور را روی دمای دلخواه قرار می‌دهیم تا آب گرم روی دمای دلخواه تنظیم شود. اکنون آبگرمکن بوتان نصب شده است.
در این مقاله نحوه نصب آبگرمکن بوتان را توضیح داده‌ایم. اما توصیه می‌کنیم برای جلوگیری از خطرات احتمالی نصب آبگرمکن بوتان را به تعمیرکار آبگرمکن بسپارید.

 

 

نصب پکیج و رادیاتور

اصول نصب پکیج و رادیاتور به رعایت نکاتی بستگی دارد. انواع مختلفی در بازار وجود دارد که نحوه نصب آن‌ها با یکدیگر متفاوت است.
به وسایلی که جایگزین موتور خانه‌های قدیمی می‌شوند و سیستم گرمایش و آب گرم خانه مورد نیاز منازل را تأمین می‌کنند پکیج نامیده می‌شوند. گروه صنعتی ایران رادیاتور یکی از بزرگترین تولیدکنندگان رادیاتور آلومینیومی، پکیج دیواری و مشعل (خانگی و صنعتی) در خاورمیانه می‌باشد.
بسته پکیج را نصب کنید
نصاب باید قبل از نصب پکیج پیچ پلاستیکی مشکی شیر هوا را باز کند تا خروجی هوا باز شود. لازم به توضیح است که در صورت باز نشدن پیچ هوادهی، هوای سیستم آزاد نمی‌شود و وجود هوا در سیستم باعث آسیب به پمپ و مبدل می‌شود.
شابلون نصب از داخل دستورالعمل بسته‌بندی نایلونی جدا شده و باید در جای مناسب و حدود ۴۰ سانتی‌متر زیر دهانه دودکش روی دیوار نصب شود. و سپس با مداد آن جا‌ها را روی دیوار مشخص کنید. با دریل مناسب و پیچ و رولپلاک و قلاب نصب شده شابلون را از روی دیوار جدا کنید تا روی دیوار و صفحه سرویس آویزان شود.
اگر دستگاه داخل کابینت است باید از کف و سقف کابینت جدا شود تا هوای کافی به دستگاه برسد و از دیواره‌های کناری کابینت ۵ تا ۱۰ سانتی‌متر فاصله داشته باشد تا ممکن است. برای تعمیرات بعدی به دستگاه دسترسی داشته باشید.
در صورت لزوم از رینگ‌های کاهش حجم مناسب روی دستگاه فن استفاده شود و محل اتصال دودکش و دستگاه با واشر آب‌بندی چسب زرد رنگ داخل نایلون دفترچه راهنمای دستگاه آب‌بندی شود.
نصب پکیج باید با رعایت یک سری نکات مهم انجام شود تا علاوه بر حرفه‌ای بودن، ریسک پایینی نیز داشته باشد. پس بهتر است نصب پکیج خود را به نصاب پکیج حرفه‌ای و با تجربه بسپارید.
هزینه نصب پکیج
نصب رایگان شامل:
نصب اتصالات لوله آب بر روی پکیج‌های دیواری-
نصب اتصالات خطوط لوله گاز به پکیج دیواری-
نصب تجهیزات بسته‌بندی بر روی دیوار-
نصب دودکش تجهیزات پکیج دیواری به دستگاه و دودکش-
نصب پکیج گرمایش دیواری-
نصابان مجاز علاوه بر لوازمی که در کارتن پکیج گرمایش دیواری به صورت رایگان توسط شرکت صنعتی ایران رادیاتور قرار داده می‌شود، باید لوازم مورد نیاز را داشته باشند:

شیلنگ گاز استاندارد با دریچه‌های «۱/۲» و «۳/۴»، گیره شیر گاز و شیلنگ گاز، دودکش‌های فولادی یا دوجداره، اتصالات لوله آهنی و نوار تفلون. هنگام نصب دستگاه، پکیج دیواری و میزان استفاده از تجهیزات بسته به هزینه‌ها متفاوت است و توسط نصاب مجاز محاسبه و پس از نصب پکیج توسط مشتری پرداخت می‌شود.
هزینه رفت و آمد به نصاب کیت دیواری برای بار اول رایگان است و در صورت نیاز به ارسال بیشتر (در صورتی که مشتری بخواهد نصاب را بفرستد، مثلاً آموزش مجدد؛ یا مشکلی در شرایط نصب وجود دارد، به عنوان مثال، گاز وصل نیست)، مشتری مسئول است.
محل نصب پکیج
برای نصب پکیج باید دقیقاً بدانید که پکیج باید در کجا نصب شود و شرایط و امکانات متفاوتی دارد. در مرحله بعد، ما مکان‌هایی را ذکر کرده‌ایم که هرگز نباید بسته‌ای را نصب کنید.
مقدار فضا برای نصب پکیج
محل نصب پکیج باید تمامی الزامات دودکش را برآورده کند.
برای هر کیلووات خروجی دستگاه یک متر مکعب فضا لازم است.
به عنوان مثال، یک واحد برق ۲۴ کیلووات به ۲۴ متر مکعب فضا نیاز دارد.
در صورتی که حجم محل نصب پکیج کمتر از حجم مورد نیاز پکیج باشد، فضای محل نصب پکیج باید به اتاق یا فضای مجاور متصل شود که این کار با برش بالا و پایین درب پکیج قابل انجام است. اتاق. اندازه ۵ سانتی‌متر یا در نصب تهویه مشبک. در‌های بالا و پایین، فضای نصب پکیج را به گونه‌ای به اتاق مجاور متصل می‌کنند که همیشه باز باشد.

یک نکته مهم
در صورتی که فضای نصب دستگاه کمتر از سطح مورد نیاز دستگاه باشد و لازم باشد محل نصب پکیج در اتاق مجاور و یا در باز بودن آن متصل شود، نوع اتصال باید همیشه باز باشد.
به عنوان مثال نمی‌توان از پنکه تاشو استفاده کرد زیرا اگر به هر دلیلی پنجره بسته شود یا پنکه آسیب ببیند و اکسیژن اتاق توسط دستگاه مصرف شود و افراد آن اتاق دچار خفگی شوند.
مکان‌هایی که نمی‌توان تجهیزات را نصب کرد
تجهیزات دودکش را هرگز نباید در مکان‌های زیر ۸ متر مکعب یا فضا‌های بسیار کوچک نصب کرد.
دستگاه‌ها هرگز نباید در حمام، توالت، حمام، رختکن، زیرزمین و غیره نصب شوند.
پکیج‌ها را هرگز نمی‌توان در مکان‌هایی که خطر آتش سوزی وجود دارد مانند: نگهداری کاغذ، تینر، رنگ و مانند آن نصب کرد.
بسته‌ها را هرگز نباید در مکان‌هایی با گاز‌های اسیدی (مانند بالای ماشین لباسشویی و غیره) قرار داد که باعث خوردگی اجزای داخلی دستگاه می‌شود.

راهنمای نصب پکیج ایران رادیاتور
ابتدا باید به چند نکته مهم توجه کرد:
لطفاً توجه داشته باشید که اندازه بسته‌بندی ایران رادیاتور یا برند‌های دیگر بسته به محیط، اندازه و حجم ممکن است متفاوت باشد. برای تعیین ظرفیت پکیج مورد نیاز نسبت به ابعاد، متراژ واحد برای ساختمان‌های مسکونی ۱۵۰ و برای مراکز اداری ۱۰۰ افزایش یابد. حداقل متراژ برای نصب پکیج ایران رادیاتور باید ۶۴ متر مربع باشد در غیر این صورت شیر ​​هوای جدید برای مشعل تعبیه شود.
محیط نصب پکیج ایران رادیاتور باید شامل تمامی امکانات اولیه نصب از جمله اندازه و شرایط مورد نیاز دودکش و محفظه هوا باشد. به ازای هر کیلووات توان دستگاه یک متر مربع فضا لازم است. برای مثال، دستگاهی با توان N کیلووات به حداقل فضا و اندازه N متر مربع نیاز دارد.
در اتاقی که دستگاه نصب می‌شود، برای تهویه یا روش بهتری برای تعویض هوا ضروری است. بنابراین، بخشی از پنجره یا چیزی شبیه به آن باید همیشه برای تهویه باز باشد، به عنوان توصیه برای کسانی که گرم هستند، زیرا ممکن است گاز در بسته جمع شود. راهی برای عبور هوا از تجمع گاز‌ها در اتاق و آسیب‌های احتمالی جلوگیری می‌کند. این مقاله یک قانون برای پکیج‌ها به خصوص پکیج‌های فن دار ایران رادیاتور است پس از رعایت آن غافل نشوید.

نکات مهمی که هنگام نصب پکیج باید رعایت شود.
هنگام نصب ست ایران رادیاتور حتماً نکات زیر را رعایت کنید: دستگاه را در نزدیکی مواد قابل اشتعال مانند کاغذ، رنگ قرار ندهید و نصب نکنید.
تجهیزات نباید در نزدیکی گاز‌های خورنده قرار گیرند زیرا این گاز‌ها می‌توانند به بدنه و قطعات تجهیزات مانند پمپ‌ها آسیب برسانند.
دستگاه باید حداکثر یک متر از دیوار مقابل فاصله داشته باشد. فاصله یک متر از دیوار مقابل، حداقل فاصله از کناره‌ها و دیوار‌های مجاور که دیوار ایرانی رادیاتور را گرم می‌کنند باید ۱۵ سانتی‌متر و حداقل فاصله دیوار ایرانی رادیاتور از کف ۱۴۰ سانتی‌متر باشد. ابعاد محل نصب می‌توانید برای درک بهتر مشکل از عکس پکیج ایرانی رادیاتور در ابعاد واقعی یا تصویر سه بعدی استفاده کنید.
برای نصب پکیج حرارتی تکنسین باید المان‌های مورد نظر را در نظر گرفته و سپس نصب را شروع کند. رعایت این نکات و بررسی‌ها قبل از نصب دستگاه به عهده نمایندگی مجاز سرویس و مسئولیت و جبران خسارت مادی و معنوی مصرف‌کننده دستگاه می‌باشد. مسئولیت سازنده و دستگاه وارد شده به دلیل عدم انطباق بر عهده نصاب خواهد بود. اگر حتی یکی از این موارد آماده نباشد، تکنسین نیازی به نصب پک دیواری ندارد.

 

 

 

نکاتی برای نصب پکیج‌های مختلف:
1- شرایط نصب کیت دیواری
پک دیواری از نظر محفظه احتراق باز یا بسته-
قابلیت گرمایش ساختمان از پکیج دیواری خریداری شده.-
قابلیت رساندن آب گرم مصرفی دیوارپوش به محل نصب مورد نیاز-
فضای مورد نیاز برای نصب پک دیواری-
2- ساختمان کامل
مدار لوله‌های رادیاتور، تصحیح و نصب رادیاتور و باز کردن لوله ها-
نصب لوله کشی آب سرد و گرم و کلیه شیر‌های بهداشتی-
آتش سوزی گاز و وجود گاز در لوله-
-صحت سیستم تغذیه دستگاه و وجود سیستم ارت و استفاده از حفاظت الکتریکی کافی برای دستگاه
-آب شهرک وصل است و مشکلی از نظر آبرسانی منزل وجود ندارد و فشار آب خانه کافی است.
استفاده از رسوب گیر و فیلتر‌های مناسب-
زیرساخت کامل-
-در صورت استفاده از هوای معمولی و بدون استفاده از فن یا هر وسیله دیگری از تأمین هوای مورد نیاز برای احتراق در دستگاه (تأمین اکسیژن کافی به محل نصب دستگاه) اطمینان حاصل کنید.
3- ساخت شرایط دودکش
دودکش ساختمان باید آزاد و فقط برای یک دستگاه باشد.-
قطر لوله دودکش داخل دیوار باید ۱۵ سانتی‌متر باشد.-
ب: هنگام نصب دستگاه
شابلون نصب از نایلون دفترچه راهنمای دستگاه گرفته شده و در محل مناسبی از دیوار حدود ۴۰ سانتی‌متر زیر دهانه دودکش به دیوار چسبانده می‌شود. سپس با مداد محل‌های سوراخ شده روی دیوار را مشخص کرده و سپس شابلون باید از دیوار برداشته شود. دیوار را جدا کرده و با مته مناسب دیوار را سوراخ کرد و پیچ و رولپلاک و قلاب برای آویز کردن روی دیوار و صفحه سرویس نصب کرد. و دستگاه را روی دیوار و در جای خود نصب کرد. شیلنگ‌ها و شیر‌های لازم را تا آماده شدن دستگاه برای بهره‌برداری نصب کرد. پس از قرار دادن دستگاه روی دیوار، اتصال دودکش باید وصل شود.
اگر دستگاه در جلوی کابینت قرار دارد باید زیر و بالای کابینت بریده شود تا هوای کافی به دستگاه برسد. و از دیواره کناری کابینت ۵-۱۰ سانتی‌متر فاصله داشته باشد تا بتوان ابزار تعمیر را نصب کرد. کسانی که به تعمیر خوب دسترسی ندارند نباید نصب شوند. بدیهی است برش قسمت پایین و بالای تابلو و… باید با رضایت خریدار (امضا) همراه باشد.
س: دستگاه را تست و راه‌اندازی کنید
پس از نصب دستگاه، سیستم داخلی دستگاه و لوله‌های اتصال و رادیاتور‌ها تخلیه شد تا فشار در سیستم گرمایش به ۱. ۵ بار برسد. سپس نصاب باید رادیاتور‌ها و حوله‌های گرم شده را تهویه کند.
نصاب وظیفه دارد از باز بودن پیچ شیر هواکش اطمینان حاصل کند.
نصاب باید پیچ ​​دریچه هوای پمپ را باز کند، از گیر نکردن پمپ اطمینان حاصل کند، هوای داخل پمپ را تخلیه کند. سپس برای اطمینان از نشتی، پیچ را ببندد و پس از هواگیری فشار آب را چک کند.
پس از تخلیه سیستم، نصاب باید مهر و موم بودن اتصالات آب را بررسی کند. سپس دریچه گاز زیر دستگاه را باز کرده و از کف صابون استفاده کند تا از آب‌بندی اتصالات گاز مطمئن شود و تمام مهره‌های گاز را در داخل و خارج باز کند.
پس از انجام مراحل فوق، می‌توانید دستگاه را به برق وصل کرده و دستگاه را روشن کنید و نصاب باید پس از راه‌اندازی دستگاه و در حین کارکردن دستگاه، اتصالات گاز و برق را مجدداً بررسی کند. تا از نشتی اطمینان حاصل شود. نحوه استفاده و نگهداری از دستگاه را ایمن کنید و به کاربر آموزش دهید. و در صورت بروز نقص یا مشکل پس از نصب و راه‌اندازی تجهیزات جهت تعمیر پکیج رادیاتور ایران با نمایندگی‌های مجاز تماس حاصل فرمایید.

مطالعه بیشتر:   آیا شوفاژ باعث آتش سوزی می شود

نکات مهم در نصب پک دیواری گازی
قبل از راه‌اندازی و نصب پکیج شستشوی لوله‌های گرمایش برای از بین بردن هرگونه ماده خارجی بسیار مهم است. در غیر این صورت ممکن است ذرات خارجی وارد پمپ شده و باعث چسبندگی و در نهایت پکیج شوند. پمپ‌های سیرکولاسیون ممکن است پس از راه‌اندازی و نصب بسوزند.
برای سهولت در نصب پکیج، کلیه لوله‌های متصل به شیر باید از قبل نصب شده باشند. شیر باید با آب سرد ورودی تنظیم شود تا دبی آن از ظرفیت پکیج بیشتر نشود.
نصاب پکیج باید توجه داشته باشد که یک دودکش استاندارد و مناسب با مکش کافی در هنگام نصب پکیج ضروری است.
برای جلوگیری از آسیب به قطعات الکترونیکی و برد‌های بسته‌بندی، از محافظ الکتریکی استاندارد برای بسته‌بندی استفاده کنید.
هنگام نصب پکیج با پیچ در داخل دستگاه، بسته باید روی دیوار نصب شود.

نصب و راه‌اندازی گرمایش رادیاتور
نصب اصولی رادیاتور و رعایت نکاتی می‌تواند، باعث افزایش راندمان سیستم گرمایشی شود. رادیاتور‌ها تجهیزات اصلی پکیج هستند.
چگونه رادیاتور نصب کنیم؟
اصول نصب رادیاتور به رعایت تعدادی از نکات بستگی دارد. انواع مختلفی از رادیاتور‌ها در بازار وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به رادیاتور پره‌ای، رادیاتور پنلی، رادیاتور پرده‌ای و… اشاره کرد. تنوع این رادیاتورها باعث شده تا روش‌های نصب آن‌ها با یکدیگر متفاوت باشد. برای مثال نصب رادیاتور پنلی با نصب رادیاتور پره‌ای متفاوت است. اما برخی از نقاط نصب همه رادیاتور‌ها مشترک است. در ادامه به شرح هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:
لوله‌های ساختمانی
برای اینکه بتوانید رادیاتور خود را ماهرانه نصب کنید باید به تأمین آب ساختمان توجه داشته باشید. بنابراین برای نصب رادیاتور مشکلی پیش نمی‌آید. بخاری برقی دو لوله آب دارد. بنابراین آب گرم وارد یک لوله شده و از لوله دیگر خارج می‌شود.
در تجهیزات، لوله ورودی و لوله آب گرم در لوله گرمایش ساختمان باید در فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. بسته به نوع تابش، این فاصله می‌تواند ۳۵، ۵۰ یا ۶۰ سانتی‌متر باشد.
رادیاتور با اتصالات به لوله متصل می‌شود. در صورتی که سیستم آبرسانی ساختمان با کیفیت و صحیح باشد، برای لوله‌های ورودی و خروجی باید از اتصال یکسان استفاده شود. و مفاصل باید به یک اندازه باشند.

استفاده از شیر‌های ترموستاتیک
برای نصب انواع رادیاتور بهتر است از شیر‌های ترموستاتیک برای صرفه‌جویی در هزینه گاز در کنار مصرف سوخت مناسب، عمر پکیج شما را افزایش می دهد.
دریچه هوای اتوماتیک
اگر در هنگام نصب رادیاتور از کانال هوای اتوماتیک استفاده شود، کار خط جریان هوا و آب به مبلمان و فرش به راحتی کاهش می‌یابد. همچنین بسته شما دوام بیشتری خواهد داشت.

فاصله مناسب را حفظ کنید
رعایت فاصله مناسب بین رادیاتور و دیوار یا کف یکی از عواملی است که راندمان رادیاتور را افزایش می‌دهد. بهتر است اطراف رادیاتور فضای باز داشته باشد تا هوای اطراف به خوبی گردش کند. هنگام نصب رادیاتور روی دیوار، مطمئن شوید که از طرف شیر آب به دیوار فشار وارد نشود.
زیرا فشار وارده به دیوار باعث ایجاد ترک و تغییر رنگ و در نهایت تخریب آن قسمت از دیوار می‌شود. بهترین روش برای قرار دادن کولر در ارتفاع ۷-۱۰ سانتی‌متری از سطح زمین است. به این ترتیب گردش هوا بهبود یافته و مناسب‌تر می‌شود و راندمان بسته‌بندی بهبود می‌یابد.

آموزش نصب رادیاتور
اولین قدم در نصب رادیاتور، تهیه لوازم جانبی نصب رادیاتور است. این لوازم شامل:
دیوار دیوار-
براکت محافظ-
پایه چهار دیواری-
شماره ثبت-
واشر، پیچ و مهره، مهره-
نوار چسب-
حفاری کردن-
ورودی هوا و کلید ورودی هوا-
یک تکه شیر-
دوعدد پریز برق-
مرحله دوم انتخاب بسته اول خدمات است که بهترین گزینه برای نصب رادیاتور پنلی، با استفاده از دانش متخصصین و سرویس‌دهندگان حرفه‌ای به صورت کاملاً حرفه‌ای و با قیمت مناسب می‌باشد.
اولین قسمت‌های سرویس هنگام نصب رادیاتور به شرح زیر است:
ابتدا براکت‌های نگهدارنده رادیاتور روی دیوار نصب می‌شوند.-
-با توجه به محل پشت رادیاتور‌هایی که یخچال باید به آن وصل شود، در دیوار‌ها سوراخ ایجاد می‌کنند.
-پس از سوراخ کردن دیوار با مته، دستگیره‌ها را داخل آن می کنند. توجه داشته باشید که این مرحله یکی از مهم‌ترین مراحل نصب رادیاتور می‌باشد.
براکت با یک پیچ دقیق و محکم به دیوار ثابت می‌شود.-
-سایر براکت‌ها به صورت عمودی و کاملاً منحصر به فرد نصب می‌شوند، به طوری که براکت مستقیماً به رادیاتور متصل نمی‌شود، بلکه یک شکاف پلاستیکی کوچک بین آن‌ها قرار می‌گیرد.
پس از قرار دادن رادیاتور روی براکت، شیر رادیاتور را ببندید.-
نکات بیشتر در مورد نحوه نصب رادیاتور‌های گرمایشی-
همه اتصالات رادیاتور پانل باز ½ اتصالات BSP هستند.
-پس از نصب رادیاتور زیر پنجره یا هر نوع دیگر از رادیاتور، تمام اتصالات را از نظر نشتی بررسی کنید.
برای نصب رادیاتور پره‌ای باید به تعداد پره‌های رادیاتور‌ها توجه کرد.-
-برای اندازه‌گیری محل نصب رادیاتور و یافتن مرکز دقیق رادیاتور، بهتر است رادیاتور را پشت آن قرار دهید.

هزینه نصب رادیاتور گرمایشی
هزینه نصب رادیاتور بستگی به نوع رادیاتور، اندازه و تعداد رادیاتور دارد. چه بخواهید لوازم خانگی یا لوله کشی نصب کنید، بر هزینه نهایی نصب یک رادیاتور خوب یا رادیاتور دیگر تأثیر می‌گذارد. البته قیمت نهایی بر اساس گزارش کارشناس از وضعیت محل نصب و کنترل فضا می‌باشد.
برای بهترین کارشناسان نصب و تعمیر انواع رادیاتور گرمایشی اعم از نصب پایه، پنل، رادیاتور پره‌ای، در اولین سرویس با ما تماس بگیرید. ما کارشناس و متخصص خود را به محل مورد نظر شما می‌فرستیم و پس از رضایت کامل از خدمات همکارانمان مناسب‌ترین قیمت را از شما دریافت می‌کنیم.
برای آموزش حمل و نقل رادیاتور گرمایشی
گاهی پیش می‌آید که بخواهیم دکوراسیون خانه را تغییر دهیم یا به دلیل بازسازی ساختمان مجبور شویم یک سری تغییرات کوچک در چیدمان وسایل برقی ایجاد کنیم. رادیاتور یکی از لوازم خانگی است که ممکن است در هنگام بازسازی یا تغییر دکوراسیون مجبور به جابجایی شود.
اما چون رادیاتورها از طریق لوله و وسایل به دیوار متصل می‌شوند جابه جایی کار ساده‌ای نیست و قبل از حرکت باید روش و مراحل آن را بدانیم.
به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله مراحل جابجایی و نصب مجدد رادیاتور گرمایشی از مرحله برداشتن رادیاتور از محل نصب قبلی تا اتصال رادیاتور به دیوار محل نصب جدید را توضیح دهیم. در این مقاله به شما می‌گوییم که چگونه اولین رادیاتور را از دیوار جدا کنید، سپس به شما می‌گوییم که چگونه آب گرم را تخلیه کنید و در نهایت چگونه آن را دوباره نصب کنید.

 

مراحل برداشتن و نصب مجدد رادیاتور
جابجایی و نصب مجدد رادیاتور به چندین مرحله جداگانه تقسیم می‌شود:
محل مناسب را برای نصب رادیاتور انتخاب کنید-
لوله کشی رادیاتور در صورت نیاز در محل جدید-
باز شدن بخاری از پشت-
آب رادیاتور-
روی دیوار تأسیسات جدید رادیاتور بسازید-
دمای هوا-
بخاری را روشن کنید-
در ادامه این مقاله، این مراحل را به صورت جداگانه به شما آموزش خواهیم داد.
نحوه برداشتن و نصب بخاری-
برای سهولت در آموزش جابجایی رادیاتور مراحل انجام این کار را مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم. ابتدا مراحل جدا کردن بخاری از دیوار را توضیح می‌دهیم:
مرحله ۱: محل نصب جدید را بررسی کنید.
برای انتخاب مکانی برای نصب رادیاتور جدید، ابتدا باید طول و عرض رادیاتور را اندازه‌گیری کنید تا مشخص شود که رادیاتور به چه مقدار فضای برای نصب نیاز دارد. به یاد داشته باشید که در این مرحله باید سیستم لوله کشی مورد نیاز برای گرم کردن محل جدید را نیز بررسی کنید.
مرحله دوم: لوله رادیاتور را در محل نصب جدید آماده کنید.
اگر رادیاتور را در فضایی نصب می‌کنید که لوله رادیاتور وجود دارد، کارتان تمام شده است. اما اگر در محل نصب رادیاتور جدید لوله‌ای وجود نداشته باشد، به کمک لوله کش نیاز دارید و یک انشعاب از جلوی سیستم لوله کشی رادیاتور در خانه تا محل نصب رادیاتور جدید در نظر بگیرید.
به طور کلی در چنین شرایطی بسته به موقعیت ساختمان یک روش جدید لوله رادیاتور انتخاب می‌شود. به عنوان مثال، اگر ساختمان بازسازی و تخلیه شده باشد، می‌توانید انشعابات لوله‌های گرمایش را به صورت توکار اجرا کنید، اما اگر می‌خواهید دکوراسیون را تغییر دهید و نیازی به تخلیه ندارید. ، خط لوله گرمایش بهترین انتخاب برای شماست.
برای این منظور، با کمک یک لوله کش، می‌توانید لوله‌های داغ جدید را در کمتر از یک روز با استفاده از لوله‌های چند لایه نصب کنید.
مرحله ۳: شیر‌های بالا و پایین رادیاتور را ببندید.
پس از تنظیم شرایط برای نصب رادیاتور در محل جدید، به رادیاتور مورد نظری که می‌خواهید جابجا کنید بروید. و شیر برگشت یا شیر رادیاتور پایین را ببندید. این شیر در سمت راست رادیاتور و پایین آن قرار دارد و البته مقدار باز شدن آن حداکثر دمای رادیاتور را کنترل می‌کند.
برای بستن شیر در پایین رادیاتور ابتدا باید درپوش سوپاپ را بردارید تا مهره سوپاپ نمایان شود. سپس مهره آلن ۸ را بردارید و آن را در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. می‌توانید شیر بالایی را که در واقع شیر خروجی رادیاتور است ببندید. برای قطع جریان آب داخل و خارج رادیاتور.
مرحله چهارم: کیسه را ببندید و صبر کنید تا رادیاتور‌ها خنک شوند.
برای اینکه هنگام تخلیه آب گرمایش و جابجایی آن آسیبی نبینید، بهتر است پکیج را خاموش کرده و چند ساعت صبر کنید تا آب گرم داخل لوله‌های رادیاتور کاملاً خنک شود.
مرحله ۵: مطمئن شوید که دریچه‌های رادیاتور کاملاً بسته شده‌اند.
برای تعیین اینکه آیا شیر‌های برگشت رادیاتور را به درستی بسته‌اید یا خیر، شیر دریچه بخاری را با استفاده از آچار هواکش کمی باز کنید. اگر با باز کردن دریچه هوا کمی آب بیرون بیاید به این معنی است که دریچه‌های برگشت رادیاتور به درستی بسته نشده‌اند و باید آن‌ها را محکم کنید.
مرحله ۶: آب رادیاتور را تخلیه کنید.
برای جداسازی رادیاتور از دیوار باید آب داخل رادیاتور را خالی کنیم و برای این منظور به یک سطل خالی و مقداری پارچه نیاز داریم.
روش تخلیه آب گرم به این صورت است که یک سطل خالی با آب زیر شیر پایینی دیگ قرار داده و با کلید مناسب مهره شیر پایین را گرفته و در خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. در این مرحله خواهید دید که آب از شیر آب جاری شده و به داخل ظرف میریزد.
همین مراحل را برای شیر رادیاتور تکرار کنید تا آب موجود در شیلنگ رادیاتور تخلیه شود. همچنین می‌توانید شیر رادیاتور را باز بگذارید تا جریان هوا چرخه آب را تسریع کند.
البته بهتر است بعد از تمام شدن آب شلنگ رادیاتور دریچه هوا را ببندید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این مرحله توصیه می‌کنیم به مقاله نحوه تخلیه آب از رادیاتور‌ها مراجعه کنید.
مرحله هفتم: پیچ رادیاتور را از دیوار باز کنید.
تمام اتصالات شیر ​​برقی به لوله‌ها را باز کنید و رادیاتور را با کمک شخص دیگری از دیواره آن جدا کنید. در این مرحله می‌توانید رادیاتور را کمی به سمت سطل بکشید تا آب باقی مانده در لوله‌ها کاملاً تخلیه شود. سپس رادیاتور را به محل نصب جدید منتقل کنید.

نتیجه گیری آخر:
نصب و جابجایی رادیاتور و پکیج برای افرادی که می‌خواهند طراحی منزل خود را تغییر دهند و یا افرادی که محل نصب قبلی آن‌ها زیر تلویزیون یا پشت مبلمان، تخت یا کابینت بوده، بسیار ضروری است.
با کمک دستورالعمل‌های این مقاله یاد گرفتید که چگونه رادیاتور و پکیج را از محل نصب قبلی آن جدا کرده و در محل جدید نصب کنید. اما همانطور که در مراحل بالا خواندید، نصب لوله و پکیج گرمایش در محل نصب جدید بسیار مهم است که تنها توسط یک لوله کش انجام می‌شود.

 

مقررات ملی ساختمان پکیج دیواری کامبی

مقررات ساختمانی برای نصب اعمال می‌شود. الزاماتی وجود دارد که نحوه نصب پکیج از شعله گستران پارس و همچنین انواع پکیج‌های قابل نصب را پوشش می‌دهد.

همه نصب‌ها باید توسط افراد متخصص انجام شود. برای پکیج دیواری، این به معنای استفاده از یک نصاب در شعله گستران پارس است. اگر نصاب شما این صلاحیت‌ها را دارد، می‌توانید اطمینان داشته باشید که کار را مطابق با الزامات سند تأیید شده تکمیل می‌کند.

هنگامی که از یک فرد دارای صلاحیت ثبت شده برای تکمیل نصب خود استفاده می‌کنید، آنها می‌توانند تأیید کنند که کار با استاندارد صحیح انجام شده است.

اگر از متخصصین نصب پکیج و موتورخانه در sholegostaranاستفاده نمی‌کنید، باید پس از اتمام کار، ترتیب بازرسی را بدهید.

قوانین نصب طبق مقررات ملی ساختمان ایجاب می‌کند که تمام پکیج‌های جدید نصب شده حداقل استانداردهای راندمان را رعایت کنند. این بدان معنی است که هر پکیج دیواری که می خرید باید از قبل از استاندارد لازم برخوردار است.

تقریباً در همه شرایط شما نیاز به پکیج چگالشی دارید. باز هم، خرید پکیج دیواری که این نیاز را برآورده نمی‌کند تقریبا غیرممکن است.

مهم است که پکیج شما طبق مقررات ملی ساختمان عمل کنید. اگر اینطور نباشد، می‌تواند برای خانواده شما خطرناک باشد. همچنین هزینه های رفع مشکل ارزان نخواهد بود.

 

 

 

محل‌های ممنوعه نصب پکیج و رادیاتور ، نصب پکیج دیواری در بالکن

برای این تاکید می‌کنیم که در محیط های باز پکیج را نصب نکنید که نصب پکیج در محیط‌های باز، باعث آسیب دیدن پکیج می شود. با اینکه احتمال گاز گرفتگی در این مکان ها به صفر می رسد و در اکثر منازل به دلیل متراژ کم، پکیج در محیط باز مثل تراس نصب می‌شود.

 

ولی بهتر است پکیج را در محیط باز نصب نکنید. اگر مجبور به این کار هستید برای حفط نکات ایمنی از یک کارشناس نصب و تعمیر پکیج، راهنمایی بگیرید

 

از آنجایی که در خانه های با متراژ کمتر از ۶۰ متر، نصب پکیج ممنوع است. اگر متراژ محل شما، کمتر از ۶۰ متر هست، نصب پکیج دیواری در بالکن و یا تراس می‌تواند گزینه‌های بهتری برای شما باشند.

 

 

 

 

آیا کار نصب پکیج و رادیاتور را خودم انجام دهم؟

آیا می توانم خودم پکیج دیواری را نصب کنم؟ پکیج دیواری باید توسط متخصص آموزش دیده و با‌صلاحیت نصب شود. این برای اطمینان از ایمن بودن کار و مطابقت با مقررات ساختمانی است. کار با گاز می‌تواند خطرناک باشد، به همین دلیل است که نصب آن کاری نیست که بخواهید خودآموز یاد بگیرید و انجام دهید.

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

هزینه نصب پکیج دیواری بوتان – قیمت نصب پکیج چگونه محاسبه می‌شود؟

شاید سوال شما هم این باشد، هزینه نصب پکیج و رادیاتور چقدر است. هزینه نصب پکیج ها با برندهای مختلف با هم متفاوت است.

یعنی هزینه نصب پکیج ایران رادیاتور و هزینه نصب پکیج بوتان با هم فرق دارد. پس نوع برند پکیج در هزینه نصب پکیج تاثیر دارد. یکی دیگر از عوام موثر در هزینه نصب پکیج  محل نصب و نوع پکیج شماست.

اگر به خدمات نصب پکیج نیاز دارید، اما مایل هستید پیش از استخدام کارشناس هزینه نصب پکیج و رادیاتور را تخمین بزنید، می‌توانید با متخصصان «شعله گستران پارس» تماس بگیرید و قیمت نصب پکیج را دریافت کنید.

دریافت مشاوره رایگان برای نصب و محاسبه اجرت نصب پکیج ، تماس با شماره تلفن شعله گستران پارس: 09981606070

در ادامه این مطلب تمام عوامل موثر بر هزینه نصب پکیج و رادیاتور را برای شما لیست کرده‌ایم.

هزینه نصب پکیج و رادیاتور

هزینه نصب پکیج تا حد زیادی به قیمت پکیج و دستمزد نصاب بستگی دارد، اما در نظر گرفتن هزینه‌های سایت را فراموش نکنید. به عنوان مثال برخی از ساختمان‌ها به گونه‌ای طراحی و ساخته می‌شوند که برای نصب پکیج در آن‌ها باید تغییراتی ایجاد شود. در واقع کمبود امکانات مورد نیاز برای نصب پکیج بر قیمت نصب پکیج تأثیر گذاشته و هزینه‌های شما را افزایش می‌دهد.
برای دریافت اطلاعات دقیق از هزینه نصب پکیج‌های بوتان، ایران رادیاتور و سایر پکیج‌ها، بهتر است پکیج مورد نیاز خود را از شرکت‌های خودساخته خریداری کنید. وگرنه بهترین راه کمک گرفتن از پکیج نصبی است.
قیمت نصب و بسته‌بندی یک دستگاه گرمایش به طور کلی به عوامل زیادی بستگی دارد که در اینجا به آن‌ها می‌پردازیم:
هزینه پکیج بر هزینه نصب پکیج تأثیر می‌گذارد

هزینه کیت متأثر از هزینه نصب کیت و رادیاتور است و باید به برچسب کیت توجه کنید. و با تحقیق و بررسی بهترین نوع کیت را انتخاب کنید. زیرا بسته‌بندی هر ساختمان یکی از ارزش‌های مهم و همیشگی آن ساختمان است. و اگر پکیج خریداری شده بادوام و کیفیت کافی نداشته باشد در آینده با هزینه‌های نگهداری بسته‌بندی مواجه خواهید شد. بنابراین خوب است بدانید که برند بسته‌بندی در هزینه‌های نصب بسته‌بندی تأثیر دارد و بسته‌بندی با کیفیت و بادوام قیمت بالاتری را به همراه دارد.
هزینه‌های لوله پکیج بر هزینه‌های نصب پکیج تأثیر می‌گذارد
در صورتی که نصب ساختمان نیاز به تغییرات و تعمیرات لوله‌ها و سایر قطعات جهت نصب پکیج داشته باشد. قیمت نصب پکیج ایران رادیاتور با توجه به هزینه لوله‌های لازم و دستمزد کارگر افزایش می‌یابد. و به هزینه‌های شما اضافه خواهد شد.
بنابراین یکی از هزینه‌هایی که در مجموع هزینه نصب پکیج لحاظ می‌شود هزینه نصب لوله‌های آب است چرا که نصب پکیج نیاز به زیرسازی و لوله کشی دارد. هزینه یک پکیج کامل اتصالات لوله نیز به عواملی مانند قیمت لوله و دستمزد لوله کش بستگی دارد.
هزینه لوله‌های بسته‌بندی بیشتر مربوط به هزینه روزانه لوله است. و انتخاب لوله‌های مرغوب و گران قیمت باعث افزایش هزینه می‌شود. بنابراین هزینه نصب و استفاده از پکیج به عوامل زیادی بستگی دارد که یکی از مهمترین آن‌ها هزینه لوله‌های پکیج ساختمانی می‌باشد.
هزینه نصب پکیج بر هزینه نصب دیوار پکیج تأثیر می‌گذارد

یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت نصب پک ایران رادیاتور و سایر پکیج‌ها، هزینه نصب پکیج می‌باشد. چیزی که واقعاً به آن نیاز دارید نصاب حرفه‌ای است که بتواند پکیج را به بهترین و صحیح‌ترین روش نصب کند و از سالم بودن پکیج ساختمانی مطمئن باشد. بدیهی است که برای انتخاب نصاب حرفه‌ای هزینه بیشتری لازم است و هزینه نصب پک ایران رادیاتور افزایش می‌یابد. در انجام کار‌های فنی بهتر است به یاد داشته باشید که فرد انجام دهنده کار در نتیجه کار بسیار مهم و مؤثر است پس انتخاب نصاب را دست کم نگیرید.
هزینه لوازم جانبی بر هزینه نصب پکیج گرمایشی تأثیر می‌گذارد
یکی دیگر از عوامل مؤثر در هزینه نصب پکیج و رادیاتور هزینه لوازم جانبی مورد نیاز برای نصب پکیج می‌باشد. اگر تعداد لوازم جانبی مورد نیاز برای کار نصب زیاد باشد، هزینه‌های شما افزایش می‌یابد. قیمت مورد نیاز برای خرید لوازم جانبی نیز به قیمت هر کالا بستگی دارد. و اگر قیمت هر کالا بالا باشد طبیعتا مبلغی که پرداخت می‌کنید افزایش می‌یابد.
به طور کلی برای برآورد هزینه نصب پکیج بوتان و یا قیمت نصب پکیج رادیاتور ایرانی باید نکات فوق را مد نظر داشته باشید و هر نکته را به دقت بررسی کنید. همیشه به یاد داشته باشید که انتخاب پکیج باکیفیت هزینه نصب پکیج و بخاری را افزایش می‌دهد، اما ماندگاری بیشتری خواهد داشت. و نیاز به تعمیر مداوم پکیج را کاهش می‌دهد. تعمیر بسته‌بندی مشکلات و هزینه‌های خاص خود را دارد و همچنین زمان و هزینه دارد، بنابراین بهتر است از همان ابتدا کیفیت را فراموش نکنید.

عوامل مؤثر در نصب پارکت و هزینه‌های رادیاتور
پکیج برند: اولین عامل مؤثر برند دستگاه است. مثلاً نصب پکیج بوتان با رادیاتور ایرانی فرق داره. این عدد که ارتباط مستقیمی با قیمت خود دستگاه دارد شاید مهم نباشد. اما در نظر گرفتن آن امکان برآورد دقیق‌تری از هزینه نصب پکیج و رادیاتور را فراهم می‌کند. ممکن است تفاوت قیمت جزئی بین مدل‌های مارک‌های خاص وجود داشته باشد.
پکیج لوله کشی: این عامل تأثیر اصلی نصب پکیج‌های بوتان و سایر برند‌ها را در زمانی که نصاب نیاز به تعمیر و تغییر تأسیسات لوله کشی ساختمان دارد را نشان می‌دهد. علاوه بر این، نوع و کیفیت لوله‌های مورد استفاده نیز در هزینه نصب پکیج و رادیاتور مؤثر است.
محل نصب پکیج: اگر محل نصب پکیج بوتان یا هر برند دیگری به عنوان یک چالش جدی در نظر گرفته شود (مثلاً گوشه‌هایی که دسترسی به آن‌ها آسان نیست) باید امکان افزایش هزینه نصب پکیج وجود داشته باشد.
از جمله هزینه نصاب و سایر لوازم جانبی مورد استفاده در حین کار به هزینه نصب پکیج و رادیاتور اضافه می‌شود. توجه داشته باشید که هزینه نصب بخاری بر اساس مدل و سایز جداگانه تعیین می‌شود.
بسته نصب رایگان پکیج شامل:
نصب لوله‌های آب به پکیج دیواری-
نصب اتصالات خطوط گاز به پکیج دیواری-
نصب دستگاه پکیج بر روی دیوار-
نصب تجهیزات پک دیواری و تجهیزات دودکش و کانال دودکش-
نصب پکیج گرمایش دیواری-
آموزش استفاده از پکیج گرمایش دیواری-
نصاب مجاز علاوه بر لوازمی که توسط شرکت صنعت رادیاتور ایران به صورت رایگان در کارتن پکیج گرمایش دیواری قرار داده شده است، باید لوازم مورد نیاز از جمله:
شیر‌های گاز استاندارد «۱/۲» و «۳/۴» با شیر‌های قطع‌کننده گاز و لوله اگزوز، دودکش‌های فولادی یا دوجداره، اتصالات لوله فولادی و نوار تفلون… هنگام نصب تجهیزات، پکیج دیواری را داشته باشد. هزینه بسته به تعداد دستگاه‌های مورد استفاده متفاوت است و توسط نصاب مجاز محاسبه می‌شود و پس از نصب بسته توسط مشتری پرداخت می‌شود.
هزینه رفت و آمد نصب جعبه امنیتی برای بار اول رایگان است و در صورت نیاز به اطلاعات اضافی (در صورت نیاز مشتری به نصب، مانند آموزش مجدد، در صورت وجود مشکل در نصب)، مسئولیت آن به عهده مشتری است.
هزینه نصب کیت گرمایش دیواری
هزینه نصب پکیج گرمایش دیواری بسیار بالاست، در این روز‌های سخت و پرداخت قبض گرمایش بسیار سخت است. موارد متعددی در این زمینه وجود دارد.
عوامل مؤثر بر هزینه نصب پکیج آب گرم
پکیج یکی از اساسی‌ترین ملزومات هر واحد مسکونی یا اداری است، بدون آب گرم در زمستان شرایط زندگی برای هر یک از ما سخت می‌شود. برای بررسی عوامل مؤثر بر هزینه نصب پکیج و آبگرمکن باید نکات مختلفی از جمله نوع پکیج، قیمت لوله پکیج ساختمانی، قیمت لوله پکیج سقفی و قیمت برند‌های مختلف را مورد بررسی قرار داد.
عوامل مؤثر بر هزینه‌های نصب پکیج: هزینه لوله کشی پکیج
آب سرد از طریق لوله وارد مخزن می‌شود و در داخل دستگاه گرم می‌شود و سپس وارد لوله کشی خانه می‌شود. و آب گرم آن در مکان‌های مختلفی مانند آشپزخانه، حمام و توالت وجود دارد. برای این کار لوله کشی باید در سطح خانه انجام شود و بنابراین قیمت پکیج لوله کشی در نهایت تأثیر بسزایی در قیمت نصب پکیج دارد و به عنوان یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار بر سطح خانه شناخته می‌شود.
عوامل مؤثر بر هزینه نصب پکیج: قیمت پکیج روکار لوله‌ها
برای تصمیم‌گیری بین نصب داخل سالن یا خارج از خانه باید موارد مختلفی را در نظر بگیرید. و در کل نمی‌توان یکی بر دیگری برتری داشت. اولین چیزی که باید به آن توجه کنید شرایط محلی و نوع نقشه ساختمان است. اگر تصمیم به نصب لوله کشی برای یک خانه جدید قبل از اتمام کار دارید، یا قصد دارید لوله کشی فعلی خود را تعمیر و تعویض کنید. باید الزامات مختلفی را در نظر بگیرید. اکثر کارشناسان توصیه می‌کنند که لوله‌های نصبی در ساختمان نوساز نصب شوند که در آن باید از لوله‌های مختلف استفاده کنید. این لوله‌ها را لوله‌های ۵ لایه و پلیمری می نامند. این لوله‌ها در برابر پوسیدگی، ترک خوردگی و حتی تغییر شکل در طول زمان مقاوم بوده و در صورت عدم وجود جلوه‌های ویژه عمر طولانی دارند. اما سطح لوله‌ها نیز مزایای خود را دارد، می‌توانید به راحتی لوله‌ها را نصب یا تعمیر کنید. و در صورت نیاز به راحتی آن‌ها را تعویض کنید. با استفاده از لوله می‌توانید ظاهر نامناسب آن را تا حدی از بین ببرید. به طور کلی می‌توان نتیجه گرفت که هزینه بسته خط لوله پایین است. اگر به زیبایی اهمیت می‌دهید قیمت فیس تیوپ نیز متوسط ​​است اما می‌توانید از فیس تیوپ استفاده کنید. اما اگر تصمیم دارید یک دفتر کار زیبا طراحی کنید یا ظاهر خانه برایتان اهمیت زیادی دارد، حتماً از لوله کشی داخلی استفاده کنید.
عوامل مؤثر بر هزینه نصب پکیج: هزینه پکیج لوله
لوله‌های زیادی با قیمت‌های مختلف در بازار وجود دارد، اما شما نمی‌توانید این انتخاب را خودتان انجام دهید. نوع لوله معمولاً در پروژه ساختمانی و با توجه به شرایط لوله کشی ساختمان انتخاب می‌شود. هر لوله کشی گران قیمتی نمی‌تواند برای شما مناسب باشد، زیرا نیازی نیست که برای یک آپارتمان مسکونی به اندازه یک واحد صنعتی هزینه کنید و هر قیمت پایینی به نفع شما نیست. اگر از لوله‌های بی‌کیفیت استفاده می‌کنید، باید در مدت زمان کوتاهی لوله را تعویض کنید. هزینه لوله بسته عامل مهمی است، اما شما نمی‌توانید تنها بر اساس آن تصمیم بگیرید.
عوامل مؤثر بر بسته‌بندی و هزینه‌های نصب: نام تجاری بسته‌بندی
تنوع زیادی در بازار بسته‌بندی وجود دارد و شرکت‌های بزرگ و مطرح ایران مدل‌های مختلفی از بسته‌بندی را تولید می‌کنند. یکی دیگر از عواملی که قبل از تصمیم‌گیری باید در نظر گرفت تفاوت قیمت است. برای مثال ممکن است قیمت پکیج در بوتان با قیمت نصب پکیج رادیاتور در ایران متفاوت باشد. علاوه بر ویژگی‌های منحصر به فرد هر یک از این پکیج‌ها، هزینه‌های خرید و نصب هر کدام را نیز در نظر بگیرید.

عوامل مؤثر بر هزینه‌های نصب پکیج: نصاب و تعمیرکار

هزینه نصب پکیج و لوله کشی پکیج در شرایط مختلف متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید لوله کشی عمومی را جایگزین کنید و خانه دارای لوله کشی داخلی است. لیست شما باید علاوه بر قیمت بسته لوله کشی شامل مواردی مانند برداشتن و سپس بازسازی کف باشد. اگر از تأسیساتی در محل سکونت خود بازدید می‌کنید و در مورد قیمت پیشنهادی شک دارید. می‌توانید به صورت آنلاین با تعمیرکاران تماس بگیرید، آن‌ها را سفارش دهید و قیمت را از آن‌ها دریافت کنید و مقایسه کنید.

هزینه نصب رادیاتور گرمایشی و عوامل مؤثر بر قیمت آن
نصب رادیاتور و شوفاژ بر اساس عوامل زیادی بوده و توسط کارشناسان تأسیسات انجام می‌شود. در صورتی که هزینه نصب به صورت رایگان توسط فروشنده ارائه نشود، مشتری باید پرداخت کند. بنابراین عوامل مؤثر بر هزینه نصب باید در نظر گرفته شود.
یکی از پرکاربردترین تأسیسات گرمایشی ساختمان که علاوه بر مصرف انرژی بالا، آلودگی‌های زیادی را نیز منتشر می‌کند، رادیاتوراست. این آلاینده‌ها به‌ویژه در شهر‌های بزرگ وارد محیط‌زیست می‌شوند، اما همچنان استفاده از این وسایل رایج است. رادیاتور‌ها بسته به کاربردشان انواع مختلفی دارند. رادیاتور‌ها از نوع پرده‌ای، پنلی و حوله‌ای گرم شونده هستند. معمولاً نصب گرمایش پس از نصب پکیج آب گرم در آشپزخانه یا بالکن و یا در اتاق ماشین در زیرزمین ساختمان انجام می‌شود. تعداد و اندازه رادیاتور، قطعات و لوازم مورد نیاز، لوله‌های آب گرم مورد نیاز برای نصب و غیره. مقرون به صرفه در نصب رادیاتور است.

 

 

بر هزینه نصب رادیاتور چه عواملی تاثیر دارد؟

محل رادیاتور-
تعداد رادیاتور-
نقشه ساخت-
سیستم رادیاتور-
مقدار آب گرم-
قرار دادن بخاری-
محل نصب رادیاتور در هزینه نصب آن مؤثر است.

معمولاً هزینه نصب قفسه حوله نسبت به سایر بخاری‌ها کمتر است، زیرا اغلب کوچکتر از سایر رادیاتورها هستند. و به هزینه‌های لوله کشی و گرمایش کمتری نیاز دارند. معمولاً نزدیک در یا پنجره نصب می‌شوند و همیشه توصیه می‌شود که دیوار پشت آن پوشیده شود. به طور کلی، اگر منطقه‌ای که قصد نصب آن را دارید نیاز به لوله‌های آب گرم اضافی داشته باشد، هزینه نصب رادیات نیز بالاتر خواهد بود.
شماره و تعداد رادیاتور
ناگفته نماند که هر چه تعداد رادیاتور‌ها بیشتر باشد، هزینه نصب رادیاتور نیز بیشتر می‌شود. بنابراین حتی در صورت خرابی یکی از رادیاتور‌ها، نیازی به تعویض تمامی تجهیزات نیست. همچنین هزینه نصب رادیاتور را در ابتدای کار در نظر بگیرید تا بفهمید که واقعاً چه چیزی به رادیاتور نیاز دارد و آن را در اولویت قرار دهید تا با کمبود هزینه مواجه نشوید. شاید نخواهید رادیاتور را تعویض کنید و فقط بخواهید پره‌ها را اضافه کنید. هر چه تعداد پره‌ها بیشتر باشد، هزینه نصب رادیاتور بیشتر می‌شود.
اضافه کردن رادیاتور به ساختمان‌ها
اگر قصد دارید یک یا چند رادیاتور به خانه اضافه کنید، در نظر داشته باشید که نیاز به لوله‌های جدید و طراحی جدید دارید تا این رادیاتور با سیستم قبلی سازگار باشد. از رادیاتور پیشنهاد، گزینه‌های مختلف را با نصاب مورد نظر خود بررسی کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
نصب مدل‌های مختلف رادیاتور بر هزینه‌های نصب رادیاتور تاثیر
از دیگر عوامل مؤثر بر هزینه نصب حرارتی می‌توان به انواع رادیاتور اشاره کرد. معمولاً هزینه نصب انواع مختلف با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال برای پوشش هزینه نصب رادیاتور پانلی یا هزینه نصب رادیاتور پره‌ای و یا هزینه نصب خشک کن لباس باید هزینه‌های مختلفی را در نظر بگیرید.
ممکن است هزینه خرید یک رادیاتور کمتر از دیگری باشد، اما برای نصب هزینه بیشتری خواهید پرداخت. برای خرید رادیاتور مناسب می‌توانید با کارشناسان مورد اعتماد مشورت کنید تا با توجه به بودجه، نقشه ساختمان، متراژ واحد و یا میزان حرارت مورد نظر، گزینه‌های مختلفی را در اختیار شما قرار دهند.
هزینه نصب رادیاتور‌های برند‌های مختلف ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. به عنوان مثال هزینه نصب رادیاتور بوتانی با نصب رادیاتور ایرانی متفاوت است بنابراین نمی‌توان به قیمت خرید آن اعتماد کرد. و هنگام مقایسه قیمت حوله خشک کن در بوتان و قیمت حوله خشک کن در ایران باید به هزینه‌های نصب انواع حوله خشک کن نیز توجه داشته باشید.

ابعاد لوله کشی رادیاتور
آخرین موردی که به عنوان یکی از مواردی که در هزینه نصب بخاری و رادیاتور مؤثر است در نظر گرفتیم اندازه لوله است. یکی از مهم‌ترین مواردی که در ساخت یک ساختمان باید به آن توجه کرد، لوله کشی است. حال اگر بخاری در فصل سرما گرمای خانه را بگیرد، نگرانی دیگری به وجود می‌آید. یعنی لوله‌های گرمایشی مناسب. موتورخانه آب را گرم می‌کند یا پکیج از طریق لوله‌ها وارد ساختمان شده و به هر رادیاتور می‌رسد. بنابراین بهتر است محل قرارگیری هر رادیاتور در نقشه اول به وضوح مشخص شود تا از هزینه نصب رادیاتور‌های اضافی جلوگیری شود. در صورت وجود مشکل آب در ساختمان، باید به تعمیرکار حرفه‌ای مراجعه کنید تا محل ترک خوردگی یا شکستگی لوله را پیدا کرده و سپس آن را تعمیر کنید.
تأثیر محله بر هزینه نصب گرمایش و رادیاتور
اکثر امکانات رفاهی و خدمات فنی بر اساس شرایط زندگی و محله قیمت‌گذاری می‌شوند. به غیر از مواد اولیه و مواد لازم، دستمزد‌ها نیز کم و بیش این تغییرات را دنبال می‌کنند. علاوه بر این، نصب رادیاتور بسته به محل بخاری یا هزینه حمل رادیاتور به محل رادیاتور می‌تواند متفاوت باشد.
هزینه سفر برای نصب رادیاتور گرمایشی
فروشنده شوفاژ رادیاتور می‌تواند یک نصاب برای نصب آن بفرستد. در غیر این صورت، باید از یک نصاب واجد شرایط و مستقل استفاده کنید. این افراد هزینه حمل و نقل را با هزینه نصب گرمایش پرداخت می‌کنند. البته، می‌توانید قبل از بازدید، تمام هزینه‌ها را با او بررسی کنید.
علاوه بر هزینه نصب رادیات، باید به طور مرتب آن را بررسی کنید و فواصل زمانی سرویس دهی را در نظر بگیرید. به طور کلی قبل از شروع فصل سرما و قبل از راه‌اندازی مجدد گرمایش بهتر است وسایل را چک کرده، تهویه کنید و از عدم وجود ترک و ایراد در جایی مطمئن شوید.
نصب رادیاتور گرمایشی را به یک متخصص بسپارید
نصب رادیاتور‌های گرمایشی در زمان آماده‌سازی خانه جدید و یا در حین بازسازی توسط متخصصین این حوزه انجام می‌شود. نصب رادیاتور گرمایش شامل یک روش دقیق است. به همین دلیل افراد واجد شرایط باید آن را سازماندهی و مدیریت کنند.
نصب رادیاتور گرمایشی محبوبیت خود را از گذشته تا به امروز حفظ کرده است. زیرا این وسیله همیشه به عنوان وسیله‌ای برای گرمایش به حساب می‌آید. از آنجایی که نصب رادیاتور گرمایشی تأثیر مستقیمی بر عملکرد آن دارد. یافتن بهترین نصاب‌ها و شرکت‌های نصب برای یافتن مکان مناسب برای نصب رادیاتور گرمایشی و انجام اقدامات لازم در این زمینه بسیار مهم است.
هزینه نصب رادیاتور
با توجه به صد‌ها سرویس انجام شده بر روی پلتفرم خدمات توسط ما در استان‌های مختلف، نمودار متوسط ​​دستمزد نصب رادیاتور را برای شما آماده کرده‌ایم. چه به دنبال هزینه نصب رادیاتور پنلی باشید و چه مدل‌های تیغه‌ای، این نمودار می‌تواند تصور کاملی از هزینه نصب رادیاتور در بازار به شما بدهد.
فرآیند دریافت هزینه نصب رادیاتور کمتر از ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و در پایان بدون نیاز به تکمیل سفارش، هزینه پیشنهادی را از نصابان بسیاری دریافت خواهید کرد. هزینه سایر خدمات از جمله تعمیر گرمایش و تعمیر پکیج را نیز می‌توانید از همین طریق دریافت کنید.

ضوابط تعیین دستمزد و هزینه نصب رادیاتور
هزینه نصب رادیاتور گرمایشی پس از تعیین کارشناسان و لیست تجهیزات و اقدامات مورد نیاز برای نصب رادیاتور تعیین می‌شود. به همین دلیل هزینه نصب رادیاتور به محیط، میزان تجهیزات مورد نیاز (لوله کشی، نصب شیرآلات و… )، اقدامات لازم برای ساخت سختی کار و زمان صرف شده بستگی دارد.
گاهی اوقات نوع و برند این دستگاه‌ها می‌تواند در هزینه نصب رادیاتور نیز تأثیرگذار باشد. به عنوان مثال ممکن است قیمت نصب خشک کن لباس با هزینه نصب رادیاتور پنلی هم رده نباشد.
هزینه نصب رادیاتور خصوصی
همانطور که گفته شد تعداد رادیاتور‌ها نقش مهمی در تعیین هزینه نصب رادیاتور گرمایشی دارد. این در حالی است که میانگین هزینه نصب رادیاتور پانلی در بیش از ۳ واحد از ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و هزینه نصب یک تا ۲ رادیاتور حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است. در صورتی که تعداد نصب‌ها زیاد باشد و نصب شیرآلات در کنار آن باشد، قیمت هر واحد ۱۰۰ هزار تومان کاهش می‌یابد. تعویض رادیاتور و شیر‌های مربوطه نیز می‌تواند هزینه تعویض و نصب پانل رادیاتور را افزایش دهد.

هزینه نصب رادیاتور پره ای
هزینه نصب رادیاتور پره ای حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است. اگر رادیاتور را به یکدیگر اضافه و وصل کنید، هر اتصال بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و در صورت افزایش تعداد ۸۰ هزار تومان افزایش می‌یابد. هزینه تعویض رادیاتور به نحوه نصب آن نیز بستگی دارد.

 

 

نصب پکیج دیواری تهران، استان تهران و استان البرز و کرج

این مراحل ساده را دنبال کنید، متخصصان ما به شما کمک می‌کنند تا کار نصب را بدون مشکل انجام دهید. اگر فکر می‎‌کنید این کاری نست که خودتان بتوانید انجام دهید، برای نصب پکیج در تهران، استان تهران و استان البرز و کرج لطفاً با شعله گستران پارستماس بگیرید.  

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

 

آموزش رایگان نصب پکیج دیواری – آموزش نصب پکیج دیواری بوتان 

نحوه نصب پکیج – آموزش نصب پکیج

پکیج‌‌ها به دو صورت دیواری و زمینی هستند. نصب پکیج دیواری و نصب پکیج زمینی به تخصص نیاز دارد؛ و نمی‌توان پکیج را با تصویر یا فیلم آموزشی دیدن کار نصب را انجام داد و با نقشه نصب پکیج ایران رادیاتور یا سایر برندها نصب کرد. در کل هزینه نصب پکیج توسط متخصص پایین‌تر از هزینه تعمیر پکیج به خاطر نصب اشتباه است.

در این مطلب نحوه نصب را به شما عزیزان ارائه می‌دهیم، و نکاتی راجب به نصب پکیج بوتان و برندهای دیگر آماده کرده‌ایم، که به شما کمک می‌کند راحت‌تر و سریع‌تر کار نصب را به پایان برسانید.

روش نصب پکیج دیواری – نحوه نصب پکیج روی دیوار

در این قسمت مراحل نصب  را به ترتیب توضیح داده‌ایم.

مرحله 1 – محل نصب پکیج

محل نصب نسبت به اندازه مدلی که انتخاب می‌کنید بسیار مهم است. خود پکیج باید به اندازه کافی به لوله‌کشی آب، لوله‌های گاز، پریز برق و دودکش برای تهویه گازهای سمی نزدیک باشد که بعداً به طور دقیق در مورد آنها صحبت خواهیم کرد. برای هر دو مدل پکیج دیواری و زمینی کف و محل نصب روی دیوار باید تراز باشد.

در زمان ساخت و یا بازسازی ساختمان، بر اساس نظر پیمانکار معمولا نصب پکیج در بالکن و یا نصب پکیج در آشپزخانه صورت می‌گیرد.

در زمان نصب پکیج در بالکن و یا نصب پکیج در آشپزخانه باید یک سری نکات را رعایت کرد که در ادامه ذکر شده است. مهمترین نکته در نصب در بالکن و یا آشپزخانه، نحوه نصب روی دیوار است.

 

بعد از انتخاب محل نصب پکیج بر روی دیوار، اول پایه نگهدارنده پکیج (شابلون) را روی دیوار با پیچ‌های مناسب محکم کنید. دقت داشته باشید که پایه نگهدارنده پکیج باید کاملا تراز باشد و فضای مناسب و کافی در اطراف برای آن در نظر گرفته شود.

 

 

نکته مهم: باید پکیج را روی پایه نگهدارنده نصب کنید. نکته خیلی مهم این هست که از محکم بودن دستگاه مطمئن شوید، تا پس از آب‌گیری و سنگین شدن اتفاقی برای پکیج شما نیفتد.

 

 

 

مرحله 2 – اتصالات آب و لوله گاز

در مرحله بعدی نوبت وصل کردن لوله‌های مناسب به پکیج است . برای این کار، به یک آچار نیاز دارید. ابتدا پمپ دایره‌ای را مستقیماً به پکیج دیواری وصل کنید.

انجام این کار به شما این امکان را می‌دهد که لوله‌های مناسب برای جریان آب و گرمایش در سراسر خانه خود اضافه کنید. سپس هر لوله را که مربوط به مناطق مختلف در سراسر خانه شما است وصل کنید.

 

 

برای نصب پکیج بوتان، ایران رادیاتور و …، پس از محکم کردن اتصالات آب باید لوله گاز را به دستگاه متصل کرد. اینکار با شلنگ با قطر مناسب و بست‌های فلزی محکم انجام می‌شود. در ادامه نیز باید محل کلیه اتصالات و طول شلنگ را برای وجود نشتی چک کرد.

 

 

 

مرحله 3 – لوله‌های رفت و برگشت

با نصب لوله‌های مناسب، می‌توانید سراغ لوله‌های رفت و برگشت بروید. به طور معمول، پمپ سیرکولاتور در سمت برگشت پکیج و جریان چک در امتداد سمت رفت قرار می‌گیرد. مهره‌ها را با آچار محکم کنید، و در آخر پکیج را به مخزن آب گرم وصل کنید. از لوله مسی و اتصالات صحیح استفاده کنید.

 

 

 

 

مرحله 4 – نصب دودکش

به نصب دودکش اشاره کردیم. خوب، ما در آن نقطه هستیم. گازهای سمی پکیج باید به درستی تهویه شود. این تهویه از طریق دودکش یا لوله دودکش هدایت می‌شود.

ما دودکش فلزی را برای اتصال پکیج به دودکش یا لوله دودکش پیشنهاد می‌کنیم. با دریل چند سوراخ ایجاد کنید و آن را با پیچ‌های فلزی وصل کنید تا محکم شود.

 

 

نصب دودکش از مراحل مهم نصب پکیج بوتان و کلیه برندهاست که باید استانداردهای خاصی در آن شود. استانداردهایی متنند استفاده از دودکش با قطر استاندارد (تا گازهای حاصل از سوخت به راحتی خارج شوند)، طول دودکش (که نباید خیلی طولانی و پر پیچ‌وخم باشد)، و نصب کلاهک‌ استاندارد H در قسمت خروجی دودکش.

 

 

 

 

مرحله 5 – وصل کردن لوله گاز

ولی پکیج جدید شما نمی‌تواند بدون منبع سوخت کار کند. از آنجا که از پکیج با سوخت گاز استفاده می‌کنید، مانند اکثر صاحبان‌خانه، باید خط گاز را به درستی وصل کنید.

اگر از گاز طبیعی استفاده می‌کنید، می‌توانید یک لوله رزوه‌ای مشکی وصل کنید. دفترچه راهنمای پکیج دیواری شما باید دستورالعمل‌های دقیق‌تری برای اتصال مناسب خط گاز داشته باشد.

 

 

 

 

مرحله 6 – راه‌اندازی پکیج دیواری

در نهایت، بعد از انجام اتصالات که باید به درستی انجام شده باشد، زمان راه‌اندازی پکیج دیواری فرا می‌رسد. اکنون زمان آن است که بفهمید آیا تلاش شما نتیجه خواهد داد یا خیر. آب را باز کنید، اجازه دهید پکیج پر شود. نیازی به نگرانی در مورد فشار آب ندارید، زیرا شیر تغذیه اتوماتیک پکیج شما را پوشش داده است.

اما برای مرحله بعدی، شما به یک لوله‌کش حرفه‌ای نیاز دارید. یک متخصص می‌تواند پکیج شما را به درستی راه‌اندازی کند و خروجی CO2 – که مسئله مهم ایمنی منزل شماست – را بررسی می‌کند و در عین حال تنظیمات مناسب را در صورت لزوم انجام می‌دهد.

 

 

در آخر دوشاخی برق پکیج را به پریز برق وصل کنید. بهتر است برای محافظت از پکیج خود یک محافظ برق نیز برای آن نصب کنید. این مورد شاید مبلغی را به هزینه نصب پکیج و رادیاتور اضافه کند، اما کاملا ارزشش را دارد.

 

نکته مهم: مرحله بعد نصب پکیج بوتان و برندهای دیگر، باز کردن شیر‌های ورودی آب پکیج است. شیر آب ورودی باید باز شود تا درجه فشار بار داخل منبع که با گیج اندازه‌گیری فشار روی پکیج نشان داده می‌شود، به 1.5 برسد. بهترین درجه بین 1.5 تا 2 است.

 

حال باید پکیج را روی حالت زمستانی گذاشت تا آب به داخل شوفاژ‌ها برود. پس از ورود آب به داخل شوفاژ‌ها، تمامی شوفاژ‌ها باشد هواگیری شوند. در زمان هواگیری باید فشار آب داخل پکیج بین 1.5 تا 2 نگه داشته شود. هواگیری شوفاژ خرابی و تعمیر شوفاژ را به تاخیر می‌اندازد.

 

 

بعد از این که کامل تست کردید و مراحل هواگیری را به درستی انجام دادید، کار نصب پکیج بوتان، ایران رادیاتور و … به پایان رسیده و می‌توانید با پکیج آب گرم مصرفی خود را تامین کنید. در زمستان نیز تمامی بخش‌های مختلف خانه شما گرمایی یکسان خواهد داشت.

 

 

 

برای محاسبه اجرت نصب پکیج و نصب و راه‌اندازی پکیج دیواری و دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

چرا پکیج دیواری بخریم؟

پکیج زمینی دومین دستگاه پرمصرف انرژی در خانه‌های معمولی ایرانی‌هاست. هزینه استفاده از یک آبگرمکن استاندارد 50 گالن برای یک فرد بالغ بر 520 دلار در سال است، و در برخی مناطق که ممکن است برق آن را قطع کنید، نرخ به مراتب بالاتر از آن است. به همین دلیل است که بسیاری به طور فزاینده‌ای به راه حل های آبگرمکن بدون مخزن روی می آورند. مزایای دیگر عبارتند از:

  • پکیج دیواری می‌تواند سال‌ها بیشتر از پکیج زمینی عمر کند.
  • شما در قبض آب و برق خود صرفه‌جویی خواهید کرد .
  • پکیج دیواری فضای کمتری مصرف می‌کند.
  • پکیج دیواری آب گرم فوری را فراهم می‌کند.
  • برای تکمیل مخزن می‌توانید از پکیج دیواری استفاده کنید. به عنوان مثال، در یک خانه بزرگ قدیمی، ممکن است از یک بال کامل استفاده نکنید، بنابراین به جای استفاده از یک مخزن 80 گالنی در تمام طول سال، بخشی از خانه را از پکیج دیواری استفاده می‌کنید.

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

برخی از مواردی که در هنگام نصب باید حتما رعایت شود :

  • پکبج دیواری برای عملکرد مؤثر اغلب به لوله‌های گاز با قطر بزرگتر نیاز دارند.
  • اگر می‌خواهید پکبج دیواری قدیمی خود را تعویض کنید، معمولاً ایده خوبی است که پکیج را در همان جای قبلی نصب کنید. این کار به ساده نگه‌ داشتن مراحل نصب پکبج دیواری شما کمک می‌کند.
    محل نصب در ساختمان طبق مقررات ملی ساختمان باید باشد و دلایل استراتژیک برای قرار دادن پکیج در جای دیگر وجود دارد، بنابراین آن گزینه‌ها را در نظر بگیرید و بسنجید.
  • گازهای سمی باید به درستی تهویه شوند.
  • پکبج دیواری قدیمی خود را طبق قوانین محلی دور بیندازید (ممکن است مقررات استانی شما سختگیرانه باشد).
  • حتما پکبج را در نزدیکی پریز برق نصب کنید.

 

 

 

محاسبه هزینه پکیج : قیمت نصب پکیج دیواری چقدر است؟ 

قیمت نصب به چند عامل بستگی دارد که شامل اندازه پکیج دیواری است که به آن نیاز دارید و سیستمی که قرار است جایگزین کنید.

 

برای محاسبه هزینه پکیج و قیمت نصب و راه اندازی پکیج دیواری با شماره تلفن 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

قیمت پکیج دیواری ارزان

هزینه نصب پکیج دیواری ارزان و رادیاتور نه تنها به پکیج دیواری جدید شما بستگی دارد بلکه به پکیج در حال تعویض نیز بستگی دارد.

برای خرید پکیج دیواری ارزان قیمت و دست دوم با 6 ماه تا 1 سال گارانتی با قیمت باورنکردنی می‌توانید با شماره تلفن شعله گستران پارس تماس حاصل فرمایید.

 

برای خرید پکیج دیواری ارزان و محاسبه هزینه پکیج و دریافت مشاوره رایگان فقط کافیست با شماره 09981606070 تماس بگیرید.

هزینه‌ تامین پکیج دیواری و هزینه‌های جانبی چقدر است؟

هزینه خرید پکیج دیواری جدید به اندازه پکیج و همچنین نوع سوخت مصرفی آن بستگی دارد. هنگامی که تصمیم به خرید پکیج دیواری جدید خود می‌گیرید، مواردی وجود دارد که ممکن است بر قیمت آن تأثیر بگذارد. مواردی که ممکن است بخواهید همزمان آن‌ها را هم انجام دهید.

 

هزینه نصب پکیج و رادیاتور (شوفاژ)

هزینه‌های نیروی کار و … برای هزینه نصب بسته به محل نصب و نوع پکیج جدید که جایگزین می‌کنید متفاوت خواهد بود. نصب را می‌توان در یک روز و در حدود 4 الی 6 ساعت انجام داد. پیچیده‌ترین گزینه وقتی است که شما بخواهید نوع پکیج دیواری خود را تغییر دهید.

 

 

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

عوامل موثر بر هزینه نصب پکیج دیواری

همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم محل نصب و نوع پکیج و … در هزینه نصب موثر است. در ادامه تمامی عوامل را بررسی خواهیم کرد.

 

 

اندازه پکیج دیواری

هر چه اندازه پکیج بزرگ‌تر باشد، هزینه آن نیز بیشتر خواهد بود. اصولاً هزینه نصب پکیج دیواری برای یک خانه با متراژ بالاتر بیشتر از هزینه پکیج برای یک آپارتمان کوچک هست.

 

 

نوع پکیج دیواری

اگر به پکیجی غیر از پکیج دیواری گازی نیاز دارید، هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد. سیستم‌های ترکیبی محبوب‌ترین انتخاب هستند. قیمت پکیج‌ دیواری‌‌ های ترکیبی زمانی افزایش می‌یابد که به سوخت غیر استانداردی مانند نفت یا گاز مایع نیاز دارید.

 

 

سهولت دسترسی

اگر دسترسی لوله‌کش شما به لوله‌های مورد نیاز دشوار باشد، ممکن است کار بیشتر طول بکشد. این مورد می‌تواند هزینه کار را افزایش دهد. در صورت امکان، تعویض پکیج دیواری را همزمان با کارهای دیگر انجام دهید، مثلا موقع تعویض کفپوش، می‌تواند زمان خوبی باشد. این زمان‌ها می‌تواند دسترسی به لوله‌‌ها را آسان‌تر کند و هزینه‌های شما را کاهش دهد.

 

 

متراژ خانه

متراژ خانه شما از دو طریق می‌تواند بر هزینه آن تأثیر بگذارد. اول اینکه اگر خانه بزرگتری دارید، به پکیج بزرگتری هم نیاز دارید. مورد دوم این است که در صورت نیاز به کار بر روی لوله‌ها، نصب آن بیشتر طول می‌کشد.

 

 

انواع پکیج دیواری

وقتی پکیج جدید خود را انتخاب می‌کنید، چند گزینه برای نوع سوخت مصرفی وجود دارد. انتخاب سوخت مصرفی شما ممکن است به دلیل موقعیت مکانی شما محدود باشد. اگر نمی‌توانید پکیج گازی تهیه کنید، باید به دنبال گزینه‌های جایگزین باشید. از آنجایی که تنها تفاوت این پکیج‌ها در سوخت است، انتخاب پکیج به این بستگی دارد که چگونه می‌توانید نسبت به نوع پکیج، به سوخت مصرفی پکیج خود دسترسی داشته باشید.

 

 

انواع پکیج بر اساس نوع سوخت

یکی دیگر از معیارها برای تقسیم‌بندی انواع پکیج، توجه به نوع سوخت مصرفی در پکیج است. از این رو پکیج­‌ها براساس نوع سوخت مصرفی به انواع مختلفی تقسیم می­‌شوند. پکیج­‌های گرمایشی از نظر نوع سوخت عبارتند از:

  •  پکیج گازی (دیواری و زمینی بدون صدا)
  • پکیج گازوییلی (زمینی با امکان نصب در موتورخانه یا انباری بیرون از واحد مسکونی)
  • پکیج دوگانه سوز (زمینی با امکان نصب در موتورخانه یا انباری بیرون از واحد مسکونی)
  • پکیج برقی (دیواری و زمینی با قابلیت بی صدا بودن) هستند.

پکیج‌­های شوفاژ گازوئیل سوز و دوگانه سوز از نوع پکیج­‌های گرمایشی زمینی هستند که اغلب در ویلاها و ساختمان‌­های شخصی حیاط‌دار مورد استفاده قرار می­‌گیرند.

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070تماس بگیرید.

 

قیمت پکیج دیواری گازی

پکیج گازی متداول‌ترین نوع پکیج‌های ترکیبی هستند که نصب می‌شوند. اگر به سوخت گاز دسترسی دارید، پکیج گازی اغلب بهترین انتخاب است. قطعا هزینه‌های جاری برای قیوض شما کمترین مقدار خواهد بود. 

 

 

 

 

هزینه پکیج برقی دیواری

پکیج‌های ترکیبی برقی کمی متفاوت عمل می‌کنند. پکیج برقی دیواری از سیستمی مشابه برای گرم کردن مخزن آب استفاده می‌کنند. پکیج برقی اغلب زمانی استفاده می‌شوند که گزینه‌های دیگر خیلی گران یا غیرعملی باشند و در اندازه خانه‌ای که برای آن به کار خواهد رفت بسیار محدودتر هستند. هزینه‌های قبوض در این توع پکیج می‌تواند بالا باشد.

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

نحوه نصب پکیج دیواری – نصب پکیج ایران رادیاتور و مراحل نصب پکیج

قبل از نصب ، باید با نصاب خود در مورد پکیج مورد نظرتان صحبت کنید. اغلب لوله کش ها می توانند پکیج را برای شما تهیه کنند و ممکن است بتوانند قیمت بهتری داشته باشند. همچنین فرصتی برای بررسی مناسب بودن یا نبودن پکیج مورد نظرتان نباشد.

اولین کاری که بسیاری از لوله‌کش‌ها انجام می دهند، گذاشتن پوشش‌های محافظ روی زمین در حین کار است. جلوگیری از ریختن آب روی زمین کاری دشوار است.

 

 

 

انجام شستشوی برقی سیستم گرمایش مرکزی قبل از نصب ، بهترین کار در نظر گرفته می‌شود. این کار برای رفع هرگونه رسوب و جرمی است که در طول زمان در پکیج ایجاد شده است.

مرحله بعدی به پکیج دیواری که در حال حاضر دارید بستگی دارد.

 

جابجایی پکیج دیواری

اگر علاوه بر تعویض پکیج دیواری قدیمی، می‌خواهید جابجایی پکیج دیواری هم انجام دهید، ممکن است هزینه‌های اضافی نیز وجود داشته باشد.

شما باید پکیج را در جایی قرار دهید که بتوان آن را نصب کرد. بنابراین، این کار می‌تواند هزینه نصب را کمی افزایش دهد.

 

رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ

رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ باید بخشی از فرآیند نصب باشد. رسوب گیری رادیاتور شوفاژ شامل جرم گیری و تخلیه هوای اضافی سیستم گرمایش مرکزی است. این کاری است که ممکن است لازم باشد پس از نصب ، چندین بار آن را تکرار کنید.

 

روش آسان این هست که خودتان کار نصب را انجام دهید. با این حال، اگر نیاز به کمک داشته باشید، برای محاسبه هزینه پکیج و دریافت مشاوره رایگان فقط کافیست با شماره 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

نصب رادیاتور شوفاژ جدید

اگر قصد نصب رادیاتور شوفاژ جدید دارید، نصب رادیاتور شوفاژ همزمان با نصب پکیج دیواری می‌تواند مقرون به صرفه باشد. برای محاسبه هزینه نصب رادیاتور شوفاژ و دریافت مشاوره رایگان فقط کافیست با شماره 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

خدمات فلاشینگ برقی

خدمات فلاشینگ برقی بهترین روش برای نصب است. ممکن است لوله‌کش هزینه جداگانه برای فلاشینگ دریافت کند. برای محاسبه هزینه خدمات فلاشینگ برقی و دریافت مشاوره رایگان با شماره 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

جایگزینی پکیج دیواری قدیمی با پکیج جدید

اگر آبگرمکن قبلی‌ شما نیز پکیج دیواری بوده باشد، این روند کاملاً ساده است. پس از قطع کردن گاز و آب، پکیج قدیمی را برداشته و پکیج دیواری جدید روی دیوار نصب می‌شود.

چنانچه آبگرمکن شما با همان قدرت و برند پکیج دیواری قدیمی است، باید دقیقاً در همان محل قبلی قرار گیرد. هنگامی که پکیج در جای خود قرار گرفت، گاز و آب دوباره وصل می‌شوند و سیستم تست می‌شود.

 

 

 

جابجایی رادیاتور

جابجایی رادیاتور می‌تواند دمای اتاق را کاملا تغییر دهد. پس ایده خوبی است که این کار را در زمانی که پکیج دیواری را تعویض کرده‌اید انجام دهید، زیرا این کار به لوله کش کمک می‌کند تا شما را در مورد پکیج مورد نیاز راهنمایی کند.

برای تخمین هزینه جابجایی رادیاتور و دریافت مشاوره رایگان با شماره 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

جابجایی پکیج دیواری یا تغییر نوع پکیج

زمانی که نیاز به جابجایی پکیج دیواری یا تعویض آن به نوع جدید دارید، این فرآیند کاملاً مشابه هم هست. اولین قدم این است که سیستم قدیمی را جمع کنید.

این کار شامل برداشتن پکیج قدیمی و ایمن کردن اتصالات گاز و آب است که دیگر مورد نیاز نیست. اگر مخازن آب دارید، می‌توانید آن‌ها را در جای خود گذاشته و بعداً خارج کنید.

سپس محل جدید پکیج دیواری باید آماده شود. ممکن است مهندس نیاز به اضافه کردن لوله‌های جدید برای تامین آب و زهکشی و همچنین کارهای گاز داشته باشد.

پس از انجام همه این کارها، پکیج دیواری جدید را می‌توان روی دیوار نصب کرد و به آن متصل کرد. قبل از اینکه کار مهندس تمام شود، کل سیستم آزمایش خواهد شد.

 

 

 

 

ابعاد پکیج دیواری باید چه اندازه‌ای باشد؟

ابعاد پکیج دیواری مورد نیاز به خانه شما بستگی دارد. هر چه خانه شما بزرگتر باشد، پکیج شما باید بزرگتر باشد. معمولاً به تعداد رادیاتور شوفاژ و حمام بستگی دارد.

اگر پکیج دیواری شما خیلی کوچک باشد، ممکن است نتواند نسبت به تقاضا پاسخگو باشد. اگر خیلی بزرگ باشد، می‌توانید انرژی و پول را برای کارکرد آن هدر دهید. جدول زیر می‌تواند راهنمایی‌هایی لازم را به شما ارائه دهد.

 

تعداد رادیاتور تعداد حمام خروجی پکیج دیواری
1-10 1 24 – 27 کیلو وات
11-15 2-3 28 – 34 کیلو وات
16 – 20 بیش از 3 35 – 42 کیلو وات

 

در برخی موارد، اندازه پکیج دیواری ممکن است توسط فشار آب شما تعیین شود، اما این اتفاق نادر است و نصاب شما می‌تواند این مورد را برای شما بررسی کند.

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

اصول نصب پکیج و رادیاتور

اصول نصب پکیج و رادیاتور به رعایت نکاتی بستگی دارد. انواع مختلفی در بازار وجود دارد که نحوه نصب آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. به سیستم گرمایشی که جایگزین موتورخانه‌های قدیمی می‌شوند و گرمایش و آب گرم خانه مورد نیاز منازل را تأمین می‌کنند پکیج نامیده می‌شوند.

گروه صنعتی ایران رادیاتور یکی از بزرگترین تولیدکنندگان رادیاتور آلومینیومی، پکیج دیواری و مشعل (خانگی و صنعتی) در خاورمیانه می‌باشد.

 

 

نحوه نصب پکیج و رادیاتور

  1. نصاب باید قبل از نصب پکیج پیچ پلاستیکی مشکی شیر هوا را باز کند تا خروجی هوا باز شود. لازم به توضیح است که در صورت باز نشدن پیچ هوادهی، هوای سیستم آزاد نمی‌شود و وجود هوا در سیستم باعث آسیب به پمپ و مبدل می‌شود.
  2. شابلون نصب از داخل دستورالعمل بسته‌بندی نایلونی جدا شده و باید در جای مناسب و حدود ۴۰ سانتی‌متر زیر دهانه دودکش روی دیوار نصب شود.
  3. سپس با مداد جای پیچ ها را روی دیوار مشخص کنید. با دریل مناسب و پیچ و رولپلاک و قلاب نصب شده شابلون را از روی دیوار جدا کنید تا روی دیوار و صفحه سرویس آویزان شود.

 

 

موارد مهم در هنگان نصب پکیج و رادیاتور

  • اگر محل نصب سیستم پکیج و رادیاتور شما داخل کابینت است باید از کف و سقف کابینت فاصله داشته باشد تا هوای کافی به دستگاه برسد.
    بنابراین در نظر داشته باشید پکیج از دیواره‌های کناری کابینت ۵ تا ۱۰ سانتی‌متر فاصله داشته باشد، چون ممکن است برای تعمیرات بعدی دستگاه به دسترسی نیاز داشته باشد.
  • در صورت لزوم از رینگ‌های کاهش حجم مناسب روی دستگاه فن استفاده شود و محل اتصال دودکش و دستگاه با واشر آب‌بندی با چسب زرد رنگ داخل نایلون دفترچه راهنمای دستگاه آب‌بندی شود.
  • نصب پکیج باید با رعایت یک سری نکات مهم انجام شود تا علاوه بر حرفه‌ای بودن، ریسک پایینی نیز داشته باشد. پس بهتر است نصب پکیج خود را به نصاب پکیج حرفه‌ای و با تجربه بسپارید.

 

هزینه نصب پکیج

نصب رایگان شامل:

  • نصب اتصالات لوله آب بر روی پکیج‌های دیواری
  • نصب اتصالات خطوط لوله گاز به پکیج دیواری
  • نصب تجهیزات بسته‌بندی بر روی دیوار
  • نصب دودکش تجهیزات پکیج دیواری به دستگاه و دودکش
  • نصب پکیج گرمایش دیواری

 

نصابان مجاز علاوه بر لوازمی که در کارتن پکیج گرمایش دیواری به صورت رایگان توسط شرکت صنعتی ایران رادیاتور قرار داده می‌شود، باید لوازم مورد نیاز را داشته باشند:

  • شیلنگ گاز استاندارد با دریچه‌های «۱/۲» و «۳/۴»
  • گیره شیر گاز و شیلنگ گاز
  • دودکش‌های فولادی یا دوجداره
  • اتصالات لوله آهنی و نوار تفلون

 

 

هزینه پکیج منزل

هزینه پکیج منزل و میزان استفاده از تجهیزات بسته به هزینه‌ها متفاوت است و توسط نصاب مجاز محاسبه و پس از نصب پکیج توسط مشتری پرداخت می‌شود.

هزینه رفت و آمد به نصاب کیت دیواری برای بار اول رایگان است و در صورت نیاز به ارسال بیشتر (در صورتی که مشتری بخواهد نصاب را بفرستد، مثلاً آموزش مجدد؛ یا مشکلی در شرایط نصب وجود دارد، به عنوان مثال، گاز وصل نیست)، مشتری مسئول است.

 

محل نصب پکیج

برای نصب پکیج باید دقیقاً بدانید که پکیج باید در کجا نصب شود و شرایط و امکانات متفاوتی دارد. در ادامه این مطلب، ما جاهایی را ذکر کرده‌ایم که هرگز نباید سیستم را در آن مکان ها نصب کنید.

 

 

مقدار فضای مناسب برای نصب پکیج و رادیاتور

محل نصب پکیج باید تمامی الزامات دودکش را برآورده کند.

برای هر کیلووات خروجی سیستم یک متر مکعب فضا لازم است. به عنوان مثال، یک واحد برق ۲۴ کیلووات به ۲۴ متر مکعب فضا نیاز دارد.
در صورتی که حجم محل نصب پکیج کمتر از حجم مورد نیاز پکیج باشد، فضای محل نصب پکیج باید به اتاق یا فضای مجاور متصل شود که این کار با حرکت درب پکیج در جهت بالا و پایین قابل انجام است.

اتاق. اندازه ۵ سانتی‌متر یا در نصب تهویه مشبک. در‌های بالا و پایین، فضای نصب پکیج را به گونه‌ای به اتاق مجاور متصل می‌کنند که همیشه باز باشد.

 

یک نکته مهم

در صورتی که فضای نصب دستگاه کمتر از سطح مورد نیاز دستگاه باشد و لازم باشد محل نصب پکیج در اتاق مجاور و یا در باز بودن آن متصل شود، نوع اتصال باید همیشه باز باشد.

به عنوان مثال نمی‌توان از پنکه تاشو استفاده کرد زیرا اگر به هر دلیلی پنجره بسته شود یا پنکه آسیب ببیند و اکسیژن اتاق توسط دستگاه مصرف شود و افراد آن اتاق دچار خفگی شوند.

 

 

محل‌های ممنوعه نصب پکیج و رادیاتور ، نصب پکیج دیواری در بالکن

تجهیزات دودکش را هرگز نباید در مکان‌های زیر ۸ متر مکعب یا فضا‌های بسیار کوچک نصب کرد.
دستگاه‌ها هرگز نباید در حمام، توالت، حمام، رختکن، زیرزمین و غیره نصب شوند.
پکیج‌ها را هرگز نمی‌توان در مکان‌هایی که خطر آتش سوزی وجود دارد مانند: نگهداری کاغذ، تینر، رنگ و مانند آن نصب کرد.
بسته‌ها را هرگز نباید در مکان‌هایی با گاز‌های اسیدی (مانند بالای ماشین لباسشویی و غیره) قرار داد که باعث خوردگی اجزای داخلی دستگاه می‌شود.

 

 

راهنمای نصب پکیج ایران رادیاتور

ابتدا باید به چند نکته مهم توجه کرد:

لطفاً توجه داشته باشید که اندازه بسته‌بندی ایران رادیاتور یا برند‌های دیگر بسته به محیط، اندازه و حجم ممکن است متفاوت باشد.

برای تعیین ظرفیت پکیج مورد نیاز نسبت به ابعاد، متراژ واحد برای ساختمان‌های مسکونی ۱۵۰ و برای مراکز اداری ۱۰۰ افزایش یابد.

حداقل متراژ برای نصب پکیج ایران رادیاتور باید ۶۴ متر مربع باشد در غیر این صورت شیر ​​هوای جدید برای مشعل تعبیه شود.

محیط نصب پکیج ایران رادیاتور باید شامل تمامی امکانات اولیه نصب از جمله اندازه و شرایط مورد نیاز دودکش و محفظه هوا باشد.

به ازای هر کیلووات توان دستگاه یک متر مربع فضا لازم است. برای مثال، دستگاهی با توان N کیلووات به حداقل فضا و اندازه N متر مربع نیاز دارد.

در اتاقی که دستگاه نصب می‌شود، برای تهویه یا روش بهتری برای تعویض هوا ضروری است. بنابراین، بخشی از پنجره یا چیزی شبیه به آن باید همیشه برای تهویه باز باشد.

به عنوان توصیه در نظر داشته باشید برای مواقعی که هوای محیط بسیار گرم هست و یا لوله دودکش سرد هست، ممکن است گاز در فضای بسته جمع شده باشد.

بهتر است راهی برای عبور هوا از تجمع گاز‌ها در اتاق وجود داشته باشد تا از آسیب‌ها و حوادث احتمالی جلوگیری شود. این قانون برای تمام پکیج‌ ها به خصوص پکیج‌ های فن دار ایران رادیاتور است پس از رعایت آن غافل نشوید.

 

نکات مهمی که هنگام نصب پکیج باید رعایت شود.

هنگام نصب پکیج ایران رادیاتور حتماً نکات زیر را رعایت کنید:

  • دستگاه را در نزدیکی مواد قابل اشتعال مانند کاغذ، رنگ قرار ندهید و نصب نکنید.
  • تجهیزات نباید در نزدیکی گاز‌های خورنده قرار گیرند، زیرا این گاز‌ها می‌توانند به بدنه و قطعات تجهیزات مانند پمپ‌ها آسیب برسانند.
  • سیستم پکیج شما باید حداکثر یک متر از دیوار فاصله داشته باشد.
    فاصله یک متر از دیوار مقابل، حداقل فاصله از کناره‌ها و دیوار‌های مجاور پکیج باید ۱۵ سانتی‌متر و حداقل فاصله دیوار ایرانی رادیاتور از کف ۱۴۰ سانتی‌متر باشد.
    برای اندازه گیری صحیح ابعاد محل نصب پکیج می‌توانید از عکس پکیج ایرانی رادیاتور در ابعاد واقعی یا تصویر سه بعدی استفاده کنید.
  • برای نصب پکیج حرارتی تکنسین باید المان‌های مورد نظر را در نظر گرفته و سپس نصب را شروع کند. رعایت این نکات و بررسی‌ها قبل از نصب دستگاه به عهده نمایندگی مجاز سرویس و مسئولیت و جبران خسارت مادی و معنوی مصرف‌کننده دستگاه می‌باشد.

مسئولیت سازنده و سیستم به دلیل عدم انطباق بر عهده نصاب خواهد بود. اگر حتی یکی از این موارد آماده نباشد، تکنسین نباید نصب پکیج دیواری را انجام دهد.

 

نکاتی برای نصب پکیج‌های مختلف:

1- شرایط نصب کیت دیواری:

  • پکیج دیواری از نظر محفظه احتراق باز یا بسته
  • قابلیت گرمایش ساختمان از پکیج دیواری خریداری شده
  • قابلیت رساندن آب گرم مصرفی دیوارپوش به محل نصب مورد نیاز
  • فضای مورد نیاز برای نصب پک دیواری

 

2- لوله کشی ساختمان:

  • مدار لوله‌های رادیاتور، تصحیح و نصب رادیاتور و باز کردن لوله ها
  • نصب لوله کشی آب سرد و گرم و کلیه شیر‌های بهداشتی
  • آتش سوزی گاز و وجود گاز در لوله
  • صحت سیستم تغذیه دستگاه و وجود سیستم ارت و استفاده از حفاظت الکتریکی کافی برای دستگاه: بررسی اینکه آب شهری وصل است و مشکلی از نظر آبرسانی منزل وجود ندارد و فشار آب خانه کافی است.
  • استفاده از رسوب گیر و فیلتر‌های مناسب
  • زیرساخت کامل
  • در صورت استفاده از هوای معمولی و بدون استفاده از فن یا هر وسیله دیگری از تأمین هوای مورد نیاز برای احتراق در دستگاه (تأمین اکسیژن کافی به محل نصب دستگاه) اطمینان حاصل کنید.

 

3- دودکش

  • مسیر تهویه دودکش ساختمان باید آزاد و فقط برای یک دستگاه باشد
  • قطر لوله دودکش داخل دیوار باید ۱۵ سانتی‌متر باشد.

 

 

روش نصب انواع رادیاتور و پکیج

  • هنگام نصب دستگاه، شابلون نصب از نایلون دفترچه راهنمای دستگاه گرفته شده و در محل مناسبی از دیوار حدود ۴۰ سانتی‌متر زیر دهانه دودکش به دیوار چسبانده می‌شود.
  • سپس با مداد محل‌های سوراخ شده روی دیوار را مشخص کرده و سپس شابلون باید از دیوار برداشته شود. دیوار را جدا کرده و با مته مناسب دیوار را سوراخ کرد و پیچ و رولپلاک و قلاب برای آویز کردن روی دیوار و صفحه سرویس نصب کرد.
  • دستگاه را روی دیوار و در جای خود نصب کنید. شیلنگ‌ها و شیر‌های لازم را تا آماده شدن دستگاه برای بهره‌برداری نصب کرد.
  • پس از قرار دادن دستگاه روی دیوار، اتصال دودکش باید وصل شود.
  • اگر دستگاه در جلوی کابینت قرار دارد باید زیر و بالای کابینت بریده شود تا هوای کافی به دستگاه برسد و از دیواره کناری کابینت ۵-۱۰ سانتی‌متر فاصله داشته باشد تا بتوان ابزار تعمیر را نصب کرد.
    کسانی که به تعمیرکار خوب دسترسی ندارند نباید نصب شوند. بدیهی است برش قسمت پایین و بالای تابلو و… باید با رضایت خریدار (امضا) همراه باشد.
  • دستگاه را تست و راه‌اندازی کنید: پس از نصب دستگاه، سیستم داخلی دستگاه و لوله‌های اتصال و رادیاتور‌ها تخلیه شد تا فشار در سیستم گرمایش به ۱. ۵ بار برسد.
    – سپس نصاب باید رادیاتور‌ها و حوله‌های گرم شده را تهویه کند.
    – نصاب وظیفه دارد از باز بودن پیچ شیر هواکش اطمینان حاصل کند.

    – نصاب باید پیچ ​​دریچه هوای پمپ را باز کند، از گیر نکردن پمپ اطمینان حاصل کند، هوای داخل پمپ را تخلیه کند.
    – سپس برای اطمینان از نشتی، پیچ را ببندد و پس از هواگیری فشار آب را چک کند.

    – پس از تخلیه سیستم، نصاب باید مهر و موم بودن اتصالات آب را بررسی کند.
    – سپس دریچه گاز زیر دستگاه را باز کرده و از کف صابون استفاده کند تا از آب‌بندی اتصالات گاز مطمئن شود و تمام مهره‌های گاز را در داخل و خارج باز کند.
  • پس از انجام مراحل فوق، می‌توانید دستگاه را به برق وصل کرده و دستگاه را روشن کنید و نصاب باید پس از راه‌اندازی دستگاه و در حین کارکردن دستگاه، اتصالات گاز و برق را مجدداً بررسی کند تا از نشتی اطمینان حاصل شود.
  • سرویسکار باید نحوه استفاده و نگهداری از دستگاه را ایمن کرده و به صاحبخانه آموزش دهد.
  • در صورت بروز نقص یا مشکل پس از نصب و راه‌اندازی تجهیزات جهت تعمیر پکیج رادیاتور ایران با نمایندگی‌های مجاز تماس حاصل فرمایید.

 

نکات مهم در نصب پکیج دیواری گازی

قبل از راه‌اندازی و نصب پکیج ، شستشوی لوله‌های گرمایش برای از بین بردن هرگونه ماده خارجی بسیار مهم است، در غیر این صورت ممکن است ذرات خارجی وارد پمپ شده و باعث چسبندگی و در نهایت پکیج شوند.

پمپ‌های سیرکولاسیون ممکن است پس از راه‌اندازی و نصب بسوزند. برای سهولت در نصب پکیج، کلیه لوله‌های متصل به شیر باید از قبل نصب شده باشند. شیر باید با آب سرد ورودی تنظیم شود تا دبی آن از ظرفیت پکیج بیشتر نشود.

نصاب پکیج باید توجه داشته باشد که یک دودکش استاندارد و مناسب با مکش کافی در هنگام نصب پکیج ضروری است.
برای جلوگیری از آسیب به قطعات الکترونیکی و برد‌های بسته‌بندی، از محافظ الکتریکی استاندارد برای بسته‌بندی استفاده کنید. هنگام نصب پکیج با پیچ در داخل دستگاه، بسته باید روی دیوار نصب شود.

 

 

نکات نصب رادیاتور

نصب اصولی رادیاتور و رعایت نکاتی می‌تواند، باعث افزایش راندمان سیستم گرمایشی شود. رادیاتور‌ها تجهیزات اصلی پکیج هستند.

 

 

طریقه نصب رادیاتور پره ای

چگونه رادیاتور نصب کنیم؟

اصول نصب رادیاتور به رعایت تعدادی از نکات بستگی دارد. انواع مختلفی از رادیاتور‌ها در بازار وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به رادیاتور پره‌ای، رادیاتور پنلی، رادیاتور پرده‌ای و… اشاره کرد.

تنوع این رادیاتورها باعث شده تا روش‌های نصب آن‌ها با یکدیگر متفاوت باشد. برای مثال نصب رادیاتور پنلی با نصب رادیاتور پره‌ای متفاوت است اما برخی از نقاط نصب همه رادیاتور‌ها مشترک است.

در ادامه به شرح هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:

لوله‌ های ساختمانی

برای اینکه بتوانید رادیاتور خود را ماهرانه نصب کنید باید به تأمین آب ساختمان توجه داشته باشید. بنابراین برای نصب رادیاتور مشکلی پیش نمی‌آید. بخاری برقی دو نوع لوله کشی آب دارد. بنابراین آب گرم وارد یک لوله شده و از لوله دیگر خارج می‌شود.

در تجهیزات، لوله ورودی و لوله آب گرم در لوله گرمایش ساختمان باید در فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. بسته به نوع تابش، این فاصله می‌تواند ۳۵، ۵۰ یا ۶۰ سانتی‌متر باشد.

رادیاتور با اتصالات به لوله متصل می‌شود. در صورتی که سیستم آبرسانی ساختمان با کیفیت و صحیح باشد، برای لوله‌های ورودی و خروجی باید از اتصال یکسان استفاده شود و مفاصل باید به یک اندازه باشند.

 

استفاده از شیر‌های ترموستاتیک

برای نصب انواع رادیاتور بهتر است از شیر‌های ترموستاتیک برای صرفه‌جویی در هزینه گاز در کنار مصرف سوخت مناسب، عمر پکیج شما را افزایش می دهد.

 

دریچه هوای اتوماتیک

اگر در هنگام نصب رادیاتور از کانال هوای اتوماتیک استفاده شود، کار خط جریان هوا و آب به مبلمان و فرش به راحتی کاهش می‌یابد. همچنین پکیج شما دوام بیشتری خواهد داشت.

 

فاصله مناسب را حفظ کنید

رعایت فاصله مناسب بین رادیاتور و دیوار یا کف یکی از عواملی است که راندمان رادیاتور را افزایش می‌دهد. بهتر است اطراف رادیاتور فضای باز داشته باشد تا هوای اطراف به خوبی گردش کند.

هنگام نصب رادیاتور روی دیوار، مطمئن شوید که از طرف شیر آب به دیوار فشار وارد نشود، زیرا فشار وارده به دیوار باعث ایجاد ترک و تغییر رنگ و در نهایت تخریب آن قسمت از دیوار می‌شود.

بهترین روش برای قرار دادن کولر در ارتفاع ۷-۱۰ سانتی‌متری از سطح زمین است. به این ترتیب گردش هوا بهبود یافته و مناسب‌تر می‌شود و راندمان بسته‌بندی بهبود می‌یابد.

 

آموزش نصب رادیاتور

اولین قدم در نصب رادیاتور، تهیه لوازم جانبی نصب رادیاتور است. این لوازم شامل:

  • محل و دیوار مناسب
  • براکت محافظ
  • پایه چهار دیواری
  • شماره ثبت
  • واشر، پیچ و مهره، مهره
  • نوار چسب
  • حفاری کردن
  • ورودی هوا و کلید ورودی هوا
  • یک تکه شیر
  • دوعدد پریز برق

 

مرحله دوم انتخاب بسته اول خدمات است که بهترین گزینه برای نصب رادیاتور پنلی، با استفاده از دانش متخصصین و سرویس‌دهندگان حرفه‌ای به صورت کاملاً حرفه‌ای و با قیمت مناسب می‌باشد.

اولین قسمت‌های سرویس هنگام نصب رادیاتور به شرح زیر است:

  • ابتدا براکت‌های نگهدارنده رادیاتور روی دیوار نصب می‌شوند.
  • با توجه به محل پشت رادیاتور‌هایی که یخچال باید به آن وصل شود، در دیوار‌ها سوراخ ایجاد می‌کنند.
  • پس از سوراخ کردن دیوار با مته، دستگیره‌ها را داخل آن می کنند. توجه داشته باشید که این مرحله یکی از مهم‌ترین مراحل نصب رادیاتور می‌باشد.
  • براکت با یک پیچ دقیق و محکم به دیوار ثابت می‌شود.
  • سایر براکت‌ها به صورت عمودی و کاملاً منحصر به فرد نصب می‌شوند، به طوری که براکت مستقیماً به رادیاتور متصل نمی‌شود، بلکه یک شکاف پلاستیکی کوچک بین آن‌ها قرار می‌گیرد.
  • پس از قرار دادن رادیاتور روی براکت، شیر رادیاتور را ببندید.
  • نکات بیشتر در مورد نحوه نصب رادیاتور‌های گرمایشی
  • همه اتصالات رادیاتور پانل باز ½ اتصالات BSP هستند.
  • پس از نصب رادیاتور زیر پنجره یا هر نوع دیگر از رادیاتور، تمام اتصالات را از نظر نشتی بررسی کنید.
  • برای نصب رادیاتور پره‌ای باید به تعداد پره‌های رادیاتور‌ها توجه کرد.
  • برای اندازه‌گیری محل نصب رادیاتور و یافتن مرکز دقیق رادیاتور، بهتر است رادیاتور را پشت آن قرار دهید.

 

 

هزینه نصب رادیاتور گرمایشی

هزینه نصب رادیاتور بستگی به نوع رادیاتور، اندازه و تعداد رادیاتور دارد. چه بخواهید لوازم خانگی یا لوله کشی نصب کنید، بر هزینه نهایی نصب یک رادیاتور خوب یا رادیاتور دیگر تأثیر می‌گذارد. البته قیمت نهایی بر اساس گزارش کارشناس از وضعیت محل نصب و کنترل فضا می‌باشد.

برای بهترین کارشناسان نصب و تعمیر انواع رادیاتور گرمایشی اعم از نصب پایه، پنل، رادیاتور پره‌ای، در اولین سرویس با ما تماس بگیرید. ما کارشناس و متخصص خود را به محل مورد نظر شما می‌فرستیم و پس از رضایت کامل از خدمات همکارانمان مناسب‌ترین قیمت را از شما دریافت می‌کنیم.

برای آموزش حمل و نقل رادیاتور گرمایشی گاهی پیش می‌آید که بخواهیم دکوراسیون خانه را تغییر دهیم یا به دلیل بازسازی ساختمان مجبور شویم یک سری تغییرات کوچک در چیدمان وسایل برقی ایجاد کنیم.

رادیاتور یکی از لوازم خانگی است که ممکن است در هنگام بازسازی یا تغییر دکوراسیون مجبور به جابجایی شود، اما چون رادیاتورها از طریق لوله و وسایل به دیوار متصل می‌شوند جابه جایی کار ساده‌ای نیست و قبل از حرکت باید روش و مراحل آن را بدانیم.

به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله مراحل جابجایی و نصب مجدد رادیاتور گرمایشی از مرحله برداشتن رادیاتور از محل نصب قبلی تا اتصال رادیاتور به دیوار محل نصب جدید را توضیح دهیم.

در ادامه این مقاله به شما می‌گوییم که چگونه اولین رادیاتور را از دیوار جدا کنید، سپس به شما می‌گوییم که چگونه آب گرم را تخلیه کنید و در نهایت چگونه آن را دوباره نصب کنید.

 

 

مراحل برداشتن و نصب مجدد رادیاتور

جابجایی و نصب مجدد رادیاتور به چندین مرحله جداگانه تقسیم می‌شود:

  • محل مناسب را برای نصب رادیاتور انتخاب کنید
  • لوله کشی رادیاتور در صورت نیاز در محل جدید
  • باز شدن بخاری از قسمت پشتی
  • آب رادیاتور
  • روی دیوار تأسیسات جدید رادیاتور بسازید
  • دمای هوا
  • بخاری را روشن کنید

 

در ادامه این مقاله، این مراحل را به صورت جداگانه به شما آموزش خواهیم داد.

 

نحوه برداشتن رادیاتور و نصب بخاری

برای سهولت در آموزش جابجایی رادیاتور مراحل انجام این کار را مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم. ابتدا مراحل جدا کردن بخاری از دیوار را توضیح می‌دهیم:

مرحله ۱: محل نصب جدید را بررسی کنید.

برای انتخاب مکانی برای نصب رادیاتور جدید، ابتدا باید طول و عرض رادیاتور را اندازه‌گیری کنید تا مشخص شود که رادیاتور به چه مقدار فضای برای نصب نیاز دارد. به یاد داشته باشید که در این مرحله باید سیستم لوله کشی مورد نیاز برای گرم کردن محل جدید را نیز بررسی کنید.

 

مرحله دوم: لوله رادیاتور را در محل نصب جدید آماده کنید.

اگر رادیاتور را در فضایی نصب می‌کنید که لوله رادیاتور وجود دارد، کارتان تمام شده است. اما اگر در محل نصب رادیاتور جدید لوله‌ای وجود نداشته باشد، به کمک لوله کش نیاز دارید و یک انشعاب از جلوی سیستم لوله کشی رادیاتور در خانه تا محل نصب رادیاتور جدید در نظر بگیرید.

به طور کلی در چنین شرایطی بسته به موقعیت ساختمان یک روش جدید لوله رادیاتور انتخاب می‌شود. به عنوان مثال، اگر ساختمان بازسازی و تخلیه شده باشد.

می‌توانید انشعابات لوله‌های گرمایش را به صورت توکار اجرا کنید، اما اگر می‌خواهید دکوراسیون را تغییر دهید و نیازی به تخلیه ندارید. خط لوله گرمایش بهترین انتخاب برای شماست.

برای این منظور، با کمک یک لوله کش، می‌توانید لوله‌های داغ جدید را در کمتر از یک روز با استفاده از لوله‌های چند لایه نصب کنید.

مرحله ۳: شیر‌های بالا و پایین رادیاتور را ببندید.

پس از تنظیم شرایط برای نصب رادیاتور در محل جدید، به رادیاتور مورد نظری که می‌خواهید جابجا کنید بروید و شیر برگشت یا شیر رادیاتور پایین را ببندید.

این شیر در سمت راست رادیاتور و پایین آن قرار دارد و البته مقدار باز شدن آن حداکثر دمای رادیاتور را کنترل می‌کند.

برای بستن شیر در پایین رادیاتور ابتدا باید درپوش سوپاپ را بردارید تا مهره سوپاپ نمایان شود. سپس مهره آلن ۸ را بردارید و آن را در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید.

می‌توانید شیر بالایی را که در واقع شیر خروجی رادیاتور است ببندید. برای قطع جریان آب داخل و خارج رادیاتور.

 

مرحله چهارم: کیسه را ببندید و صبر کنید تا رادیاتور‌ها خنک شوند.

برای اینکه هنگام تخلیه آب گرمایش و جابجایی آن آسیبی نبینید، بهتر است پکیج را خاموش کرده و چند ساعت صبر کنید تا آب گرم داخل لوله‌های رادیاتور کاملاً خنک شود.

مرحله ۵: مطمئن شوید که دریچه‌های رادیاتور کاملاً بسته شده‌اند.

برای تعیین اینکه آیا شیر‌های برگشت رادیاتور را به درستی بسته‌اید یا خیر، شیر دریچه بخاری را با استفاده از آچار هواکش کمی باز کنید.

اگر با باز کردن دریچه هوا کمی آب بیرون بیاید به این معنی است که دریچه‌های برگشت رادیاتور به درستی بسته نشده‌اند و باید آن‌ها را محکم کنید.

مرحله ۶: آب رادیاتور را تخلیه کنید.

برای جداسازی رادیاتور از دیوار باید آب داخل رادیاتور را خالی کنیم و برای این منظور به یک سطل خالی و مقداری پارچه نیاز داریم.

روش تخلیه آب گرم به این صورت است که یک سطل خالی با آب زیر شیر پایینی دیگ قرار داده و با کلید مناسب مهره شیر پایین را گرفته و در خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. در این مرحله خواهید دید که آب از شیر آب جاری شده و به داخل ظرف میریزد.

همین مراحل را برای شیر رادیاتور تکرار کنید تا آب موجود در شیلنگ رادیاتور تخلیه شود. همچنین می‌توانید شیر رادیاتور را باز بگذارید تا جریان هوا چرخه آب را تسریع کند.

البته بهتر است بعد از تمام شدن آب شلنگ رادیاتور دریچه هوا را ببندید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این مرحله توصیه می‌کنیم به مقاله نحوه تخلیه آب از رادیاتور‌ها مراجعه کنید.

مرحله هفتم: پیچ رادیاتور را از دیوار باز کنید.

تمام اتصالات شیر ​​برقی به لوله‌ها را باز کنید و رادیاتور را با کمک شخص دیگری از دیواره آن جدا کنید. در این مرحله می‌توانید رادیاتور را کمی به سمت سطل بکشید تا آب باقی مانده در لوله‌ها کاملاً تخلیه شود. سپس رادیاتور را به محل نصب جدید منتقل کنید.

 

 

هزینه نصب پکیج دیواری و رادیاتور

بعید است که بخواهید پکیج دیواری را جدا کنید مگر اینکه نیاز به تعویض آن با پکیج جدید داشته باشید. هزینه باز کردن و برداشتن پکیج دیواری قبلی معمولاً در قیمت نصب پکیج دیواری جدید شما لحاظ می شود.

با این حال، اگر قبل از تهیه یک مورد جدید، پکیج قبلی را بردارید، هزینه زیادی نخواهد داشت. پکیج دیواری بسیار ساده است. فقط باید اتصالات را ببندید. حدودا یک الی دو ساعت طول می کشد.

 

 

 

نصب پکیج در شعله گستران پارس

تهیه پکیج دیواری جدید گاهی اوقات می تواند تصمیمی باشد که عجولانه گرفته می شود. اگر پکیج دیواری قدیمی شما خراب شده است، ممکن است برای مدتی تحت فشار باشید. با این حال، مواردی وجود دارد که قبل از انتخاب مهندس گرمایش باید برای بررسی آنها وقت بگذارید.

  • بررسی کنید که مهندسی که قصد استخدام او را دارید، برای تکمیل کارهای مورد نیاز شما بیمه باشد. این هم از شما و هم آنها در صورت تصادف محافظت می کند.
  • یک مهندس خوب می تواند سیستم و کارهایی که قرار است انجام دهند را برای شما توضیح دهد. اگر آنها نمی توانند به سوالات شما پاسخ دهند، باید از تماس با آنها خودداری کنید.
  • بازخوردهای دنیای آنلاین می تواند دید بیشتری در مورد تعمیرکار پکیج دیواری به شما بدهد. اگر شخصی که درنظر دارید نظرات منفی زیادی داشته باشد، می تواند ارزشش را داشته باشد که در جای دیگری جستجو کنید.

 

 

از نصب پکیج دیواری جدید خود لذت ببرید

نصب پکیج دیواری در خانه شما مزایای بسیاری دارد. این سیستم باعث صرفه جویی در هزینه‌های شما می‌شود، اما یک راه عالی برای صرفه‌جویی در انرژی است.

با مطالعه مراحل بالا، می‌توانید مطمئن شوید که آیا نصب پکیج دیواری در خانه شما در بهترین شرایط هست یا نه.

 

 

برای محاسبه هزینه نصب آبگرمکن دیواری بوتان و مشاوره رایگان با 09981606070 تماس بگیرید.

 

 

 

پکیج دست دوم بخریم یا نه؟

همیشه بهترین راه برای خرید پکیج ، صرفا خرید یک سیستم گرمایشی نو نیست. می‌توانید با خرید یک سیستم گرمایشی دست دوم با گارانتی هم خیال خودتان را بابت دمای مطلوب خانه راحت کنید و هم آب گرم مصرفی را هر زمان که لازم دارید؛ داشته باشید.

 

 

جمع بندی

نصب و جابجایی رادیاتور و پکیج برای افرادی که می‌خواهند طراحی منزل خود را تغییر دهند و یا افرادی که محل نصب قبلی آن‌ها زیر تلویزیون یا پشت مبلمان، تخت یا کابینت بوده، بسیار ضروری است.

با کمک دستورالعمل‌های این مقاله یاد گرفتید که چگونه رادیاتور و پکیج را از محل نصب قبلی آن جدا کرده و در محل جدید نصب کنید.

اما همانطور که در مراحل بالا خواندید، نصب لوله کشی و پکیج گرمایش در محل نصب جدید بسیار مهم است که تنها توسط یک لوله کش انجام می‌شود.

برای خرید پکیج دست دوم با گارانتی 6 ماه تا 1 سال با 09981606070 تماس بگیرید.

همچنین برای مطالعه سایر نکات مربوط به موتورخانه و پکیج دیواری ، مقالات بخش بلاگ ما را مطالعه کنید. همچنین می‌توانید برندهای عالی مثل پکیج دیواری بوتان و ایران رادیاتور را در اینجا خرید کنید.

شما مجبور نیستید خودتان پکیج دیواری منزلتان را نصب کنید. به یاد داشته باشید، می‌توانید آن را به متخصصان ما بسپارید.

این که می‌توانید کار نصب پکیج دیواری خودتان را انجام دهید به این معنی نیست که باید این کار را انجام دهید. اگر کار نصب برای شما خیلی پیچیده و سخت به نظر می‌رسد، با یک متخصص تماس بگیرید.

 

برای انجام خدمات نصب پکیج و تعمیر پکیج ، فروش قطعات و نصب و راه اندازی موتورخانه ، با 09981606070 بگیرید.

امیدواریم این مطلب به شما کمک کرده باشد که نحوه نصب پکیج روی دیوار را کامل یاد بگیرید.

لطفاً هر سؤال یا نظری که ممکن است برایتان پیش بیاید با ما در میان بگذارید. ما تمام قطعات و لوازم جانبی پکیج دیواری مورد نیاز شما را داریم.

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

همواره می‌توانید برای محاسبه اجرت نصب پکیج و نصب و راه اندازی پکیج دیواری و دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن 09981606070 تماس بگیرید.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

سوالات متداول

پکیج دیواری چگونه کار می کند؟

پکیج دیواری آب را با همان فشاری که دارد می‌گیرد. سپس با استفاده از سوخت گاز (در پکیج گازی)، برای گرم کردن آن در سیستمی به نام مبدل حرارتی استفاده می کند. این باعث می شود آب خیلی سریع گرم شود. سپس آب داغ مستقیماً با فشار شبکه به شیر آب شما می رسد.

با پکیج دیواری چه نوع دوش حمام می توانید داشته باشید؟
پکیج دیواری با فشار اصلی خارج می شوند. این بدان معنی است که می تواند با هر نوع دوش کار کنند.
آب گرم باید در پکیج دیواری با چه دمایی تنظیم شود؟
دمایی که برای آب گرم مصرفی خود انتخاب می کنید یک موضوع ترجیحی است. اگر هدف شما صرفه جویی در هزینه است، بهترین تنظیمات این است که آب گرم در دمای 60 درجه و رادیاتورها در دمای 75 درجه باشد.
عمر مفید پکیج چقدر است؟
شما می توانید انتظار داشته باشید که پکیج دیواری شما حدود 15 سال عمر کند.
آیا پکیج دیواری گزینه ای کم مصرف هست؟
مقررات فعلی ایجاب می کند که همه پکیج دیواری های جدید حداقل 92 درصد کارایی داشته باشند. شما به راحتی می توانید پکیج هایی را پیدا کنید که دارای راندمان 95٪ الی 98٪ هستند. این به طور قابل توجهی بهتر از نسل قبلی آبگرمکن ها است. بنابراین، اگر شما در حال ارتقاء به یک پکیج دیواری جدید هستید، تقریباً به طور قابل توجهی کارآمدتر از آبگرمکن قدیمی شما خواهد بود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

12 thoughts on “نصب پکیج و اجرت نصب پکیج بوتان، ایران رادیاتور – آموزش نصب پکیج و رادیاتور

  1. Pingback: فرآیند جوشکاری - جوشکاری چیست و چند نوع دارد؟ ? - شعله گستران پارس

  2. Pingback: فشار بار پکیج دیواری - چگونه فشار پکیج دیواری را بالا ببریم ؟ - شعله گستران پارس

  3. Pingback: فن پکیج - عیب یابی تهویه و فن پکیج دیواری ? رفع ارورهای پکیج

  4. Pingback: چگونه شیر رادیاتور مناسب را انتخاب کنم؟ ? - sholegostaran

  5. Pingback: 5 علت گرم نشدن شوفاژ موتورخانه و آب‌گرم مصرفی - شعله‌‌‌گستران‌‌‌ پارس

  6. Pingback: رفع بوی بد سینک ظرفشویی - ساده ترین روش قطعی برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب

  7. Pingback: علت روشن نشدن پکیج دیواری و راه حل آن - چرا پکیج روشن نمیشود - شعله گستران پارس

  8. Pingback: هواگیری موتورخانه شوفاژ | تنظیم موتورخانه شوفاژ - شعله گستران پارس

  9. Pingback: اصول ایمنی دیگ بخار و هرآنچه باید درباره آن بدانید - شعله‌‌‌گستران‌‌‌ پارس

  10. Pingback: راهنمای کامل تنظیم شیرهای شوفاژ و رادیاتور - شعله‌‌‌ گستران‌‌‌ پارس

  11. Pingback: پکیج‌ چگالشی ? شعله گستران پارس

  12. Pingback: پکیج بهتر است یا موتورخانه؟ | شعله گستران پارس

Comments are closed.